Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

6 Campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaren

Nog aan het speuren naar een camping in Frankrijk, maar toch wel op zoek naar de Nederlandse sfeer? Ook in het buitenland zijn er campings met Nederlandse eigenaren die er maar al te graag voor zorgen dat jullie je thuis voelen. In deze blog laat ik jou 6 campings zien in Frankrijk met Nederlandse eigenaren.

La Forge de Sainte Marie, Champagne-Ardennen

In de bosrijke omgeving van de Franse Ardennen, vind je camping La Forge de Sainte Marie. Op deze camping is er genoeg te doen voor het hele gezin, zoals het vissen op forel of spelen in de kinderspeeltuin. Het overdekte zwembad is misschien wel de parel van de camping, deze bevindt zich namelijk in een 300 jaar oude smederij! En ‘s avonds een hapje eten met het gezin? Dat kan zeker, zo onder andere bij het restaurant- en bar welke een prachtig uitzicht heeft op het vismeertje. Samen genieten van de natuurrijke omgeving, welkom op La Forge de Sainte Marie.

Forge de Sante Marie

Val de L’Arre, Languedoc-Roussillon

Deze camping zie je vaak voorbij komen op Kids-Campings.com en niet geheel zonder reden! Val de l’Arre is een kleine camping, maar is echt de ideale bestemming voor het hele gezin. Naast de Nederlandstalige animatie worden er ook sportieve activiteiten en muziekavonden georganiseerd. Er met het gezin op uit? Ga naar het privéstrandje van de camping aan de rivier de Arre en geniet van al het moois van de natuur.

Val de l'Arre

Bonne Vie, Bourgogne

Midden in de wijnvelden van Bourgogne, vind je camping Bonne Vie. Deze camping van Nederlandse eigenaren biedt onwijs veel mogelijkheden tot overnachtingen, zo kun je een bungalow of chalet huren maar ook je tentje opzetten. Bonne Vie trekt voornamelijk Nederlanders, en dus zullen de kinderen snel vakantievriendjes maken. Het leukste aan de camping zijn misschien wel de dieren die hier wonen. Zo heeft de camping een waterreservoir met goudvissen, karpers en eenden, is er een veld met konijnen, cavia’s en kippen en staan er ook twee pony’s op de camping!

La Bonne Vie

Grande Tortue, Centre-Val de Loire

In de regio Loire bevindt zich camping Grande Tortue. Waterpret staat centraal op deze camping, zo is er een zwembad met drie waterglijbanen en een kinderbadje met een waterspuwende paddenstoel. Ook worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een Westernavond of muziekquiz. Naast de gezellige Nederlandse eigenaren en het Nederlandse animatieteam, loopt ook Lenny de Vos rond op La Grande Tortue!

La Grande Tortue

L’Ardéchois, Ardèche

In de groene omgeving van de Ardèche ligt de familiecamping L’Ardéchois. De sfeer die op deze camping heerst, zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Voor de kinderen is er een speciaal animatiechalet, waar het animatieteam alles uit de kast haalt om hen te vermaken. Daarnaast is ook Lenny de Vos regelmatig aanwezig om ervoor te zorgen dat de kleintjes het naar hun zin hebben. En als jullie de omgeving willen verkennen, zullen jullie versteld staan door de historie die Ardèche rijk is. Zo kunnen jullie een van de vele grotten bezoeken of een foto maken bij de Pont d’Arc.

L’Ardéchois

La Guyonnière, Atlantische Kust

Aan de prachtige Atlantische Kust vindt je kindercamping La Guyonnière. Op deze camping zijn er talloze mogelijkheden om te overnachten, zo kun je kiezen voor een chalet, safaritent, stacaravans of je eigen kampeerplekje. De camping heeft verschillende dierenparken, waar de kinderen de geiten, schapen en konijnen kunnen vertroetelen. En misschien wel het allerleukste knuffeldier, Lenny de Vos, loopt hier ook rond.En heb je een vraag? Geen probleem, de hartelijke Nederlandse eigenaren staan altijd voor je klaar. Op deze camping voel je je direct thuis!

Guyonnière

Op welke camping van Nederlandse eigenaren voelen jullie je thuis?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Grande Tortue

Noord-Frankrijk, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Culturele bezienswaardigheden
  • Zwembad met glijbanen
  • Nederlands animatieteam

Camping la Grande Tortue is een familiecamping bij uitstek. De kinderen hebben hier de vakantie van hun leven met mascotte Lenny de Vos!

Blogcategorieën

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Kids-Campings.com