Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Kids-Campings.com

Waar ben jij geweest?

Beoordelingen

Richard Otten

"Laat jouw beoordeling van één van de kindvriendelijke campings van Kids-Campings achter op onze website!"

Beoordelingen

Wat vonden anderen van de campings? Lees hun referenties!

Lees hier de beoordelingen van kampeerders die samen met hun kinderen naar een kindvriendelijke camping zijn geweest. Hebben jullie ook een leuke vakantie gehad? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

61 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 9

8

San Francesco

Familie van Keulen, 22 september 2017

Centrale ligging

Ligging is centraal voor wat betreft het bezoeken van omliggende dorpen. Het zwembad is voor alle leeftijden. De opzet aan de kant van het zwembad is zeer ruim en netjes.

Omgeving tips

Eigenlijk liggen al de bekende toeristische plaatsen binnen de 30 km. Indien je bereid bent verder te rijden kun je ook naar Verona en Milaan.

Bezocht San Francesco in juli 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
9

San Francesco

Familie van Vugt, 22 september 2017

Heerlijke vakantie gehad!

Ik vond het gedeelte met de stavaravans waar wij zaten aan de kant van het zwembad erg mooi. De tuintjes waren mooi aangelegd en onderhouden. Ook vond ik het zwembad echt top. En het personeel zowel bij het zwembad, de receptie en het restaurant waren allemaal erg gastvrij, heel vriendelijk en nooit te beroerd om je te helpen! Zo hebben ze bij het restaurant op de camping bij het meer ervoor gezorgd dat we met een clubje Nederlanders naar de EK wedstrijd van de Nederlandse dames konden krijgen. Dat was erg gezellig. Tot slot konden we elke dag genieten van heerlijke verse broodjes uit de supermarkt op de camping. Verder ligt de camping heel dicht bij een grote supermarkt en ook niet al te ver van plaatsen als Peschierra, Lasize, Sirmione, Bardolino, Desenzano en de stad Verona. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!

Omgeving tips

De omliggende plaatsjes aan het Gardameer bezoeken en een bezoek aan Verona zelf. Ook hebben wij gevaren op het Gardameer en dat was ook erg leuk.

Bezocht San Francesco in september 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
9

Pomport Beach

Inge, 22 augustus 2017

Erg leuk!

Erg leuke camping. Wij zijn met twee kleine kinderen geweest. Onze dochter van 5 heeft zich heel goed vermaakt bij de kidsclub en de minidisco, Manon van de animatie heeft er mede voor gezorgd dat onze dochter zich uitstekend vermaakt heeft. Ze heeft met heel veel geduld, leuke knutselwerkjes en spelletjes bedacht.
In de omgeving is het spelletjes kasteel een echte aanrader met daarbij de speurtocht in de vallei.

Bezocht Pomport Beach in augustus 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Ile d’Offard

Fam. Schutten, 11 augustus 2017

Heerlijke vakantie gehad!

We hadden een fijne stacaravan op deze rustige camping. De meisjes (4 en 6) gingen elke ochtend graag naar de Kids Club, waar ze olv de lieve kindervriend Dylan tekenden en buiten speelden. Veel mooie kastelen op max. 40 km rijden, in het stadje Saumur was het toevallig in onze periode paar dagen wijnfeest. En de kinderen elke dag spelen met vriendinnetjes buiten. Heerlijke vakantie gehad!

Bezocht Ile d’Offard in juli 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
9

Pomport Beach

Fam. van Gaal, 9 augustus 2017

Erg leuk!

Fijne schone en overzichtelijke camping waar genoeg te doen is. Zeker jonge kinderen zullen zich goed amuseren. Onze meiden (5 en 7 jaar) vonden de Kids Club erg leuk. Begon ’s morgens met knutselen en ging ’s avonds verder met mini disco, een goochelaar of marshmallows bij het kampvuur. Erg leuk allemaal. Geweldig enthousiast georganiseerd door Camping Kids begeleidster Manon waar onze meiden dol op waren.

In de buurt liggen prachtige kastelen en kun je leuk kajakken op de Dordogne. Verder zeer rustige prachtig groene omgeving die niet direct gericht is op toerisme. Op 1,5 uur rijden ligt Sarlat en dat is een meer toeristische stad met veel leuke restaurantjes en winkels. Dat misten wij bij ons direct in de buurt wel een beetje.

Bezocht Pomport Beach in augustus 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
9

Pomport Beach

Fam. Poels, 31 juli 2017

We hebben genoten!

De afgelopen 12 dagen hebben wij genoten van een vakantie op Pomport Beach. Naast de vele mogelijkheden in deze omgeving was de Kidsclub geleid door Manon een geweldige aanvulling op onze vakantie. Knutselen, vissen, schminken, mini disco…….het was er allemaal!

Mooi om te zien hoe zij met vele kinderen maar ook met ouders in een korte tijd een band weet op te bouwen. Ze heeft veel gevarieerde activiteiten georganiseerd en was in de avond ook elke keer van de partij om mee te helpen met het avondprogramma.

Het mooiste vonden wij eigenlijk nog wel dat ze op de avond voor vertrek ons nog even een goede reis kwam wensen!

Succes met alle kidsclubs!

Gr Familie Poels

Bezocht Pomport Beach in juli 2017 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Genêts

Familie van Gils, 22 maart 2017

Leuk!

Leuke, overzichtelijk camping. Personeel, zowel bij de receptie, restaurant als de kinder-animatie zijn ontzettend vriendelijk. Heerlijk verse croissantjes en stokbroodjes in de (camping)winkel. Leuk (vernieuwd) zwembad en zwemgelegenheid bij het meer. Tips in de omgeving zijn Milau en de fietstrein (De Velorail).

Bezocht Genêts met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Colombière

Familie de Bruin, 22 maart 2017

Mooie ligging!

Mooie ligging, schoon en goed sanitair, gratis WiFi, goede sfeer, vriendelijke staf. Tips in de omgeving: Genève, Teleferique de Saleve, Gorges du pont de diable.

Bezocht Colombière met partner.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in

Kids-Campings.com