Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Kids-Campings.com

Fantastisch voor de kinderen

Direct boeken »

Frankrijk, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyreneeën, Zuid-Frankrijk

Mette Bijeman

"Kamperen aan de rand van een meer? Les Genêts ligt aan het meer van Pareloup, waar genoeg mogelijkheden zijn om je te vermaken!"

Direct boeken »

Genêts

Spelen aan het meer van Pareloup

Camping les Genêts is een mooie, kindvriendelijke camping aan het meer van Pareloup, een van de grootste meren van Zuid-Frankrijk. Met zijn drie hectare heeft de camping 163 schaduwrijke staanplaatsen met rechtstreekse toegang tot het strand…

Camping

Door het animatieteam, waaronder een paar Nederlanders, zal niemand zich vervelen. In de animatietent organiseren en animateurs een miniclub voor kinderen van vier tot twaalf jaar, waar ze kunnen knutselen en spelletjes doen. ’s Avonds organiseert hetzelfde team disco’s, minidisco’s, voorstellingen en karaoke… Elke avond is er wel wat te beleven!

Ook naast animatie is er genoeg te doen op de camping. Zo kun je genieten van het zwembad met aparte kinderbadje, of van de zon in een ligstoel aan het zwembad. Daarnaast heeft les Genêts een groot sportterrein, waar de oudere kinderen elkaar makkelijk kunnen ontmoeten.

Omgeving

Zoals eerder gezegd, ben je vanaf de camping zo op het zandstrand aan het meer van Pareloup. Daar kun je behalve zwemmen ook waterspelen doen, zoals de trampoline op het water. De hond mag ook mee op het strand…

Genoeg geluierd? Geniet van de natuurparken in de Larzac en Aubrac, of breng een bezoek aan de abdijstad Conques met het eeuwenoude erfgoed van de Tempeliers.

Genêts kenmerken

  • Bij het meer van Pareloup
  • Nieuw zwemparadijs
  • Lenny Club
10

Genêts

Familie van Gils, 22 maart 2017

Leuk!

Leuke, overzichtelijk camping. Personeel, zowel bij de receptie, restaurant als de kinder-animatie zijn ontzettend vriendelijk. Heerlijk verse croissantjes en stokbroodjes in de (camping)winkel. Leuk (vernieuwd) zwembad en zwemgelegenheid bij het meer. Tips in de omgeving zijn Milau en de fietstrein (De Velorail).

Bezocht Genêts met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Lenny Club

 

logo_lenny_club

Op deze camping is Lenny de Vos aanwezig!

Lenny Club is dé ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft en heeft als belangrijke kernwaarden kleinschaligheid, persoonlijkheid en professionaliteit. Vakantie vieren op een camping waar de Lenny Club aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, voor ouder en kind. Meer informatie over de Lenny Club.

Kids-Campings.com