Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Kids-Campings.com

In alle ruimte kamperen

Direct boeken »

Frankrijk, Rhône-Alpes

Aan de voet van het Ecrin gebergte, ligt camping Valbonheur. Deze camping met haar ruime kampeerplaatsen zorgt voor een zorgeloze vakantie!

Direct boeken »

Valbonheur

Vakantie vieren met een geweldig uitzicht

Aan de rand van Nationaal Park Écrins, ligt de rustige camping Valbonheur. De ruime parkeerplekken en kleinschaligheid van de camping zorgen voor een familiale sfeer. Dit is dus echt de ideale camping om tot rust te komen met het gezin!

De camping

De camping beschikt over ruime kampeerplekken, waarbij je je locatie zélf kunt kiezen. Denk aan een plek in de zon, schaduw, het bos of op het gras. Na het wakker worden pak je je spullen, en kun je een dag doorbrengen aan het meer met privé strand. Tussendoor trek gekregen? Haal je lunch bij de campingwinkel óf ga een hapje eten in het restaurant aan het meer.

En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij de speeltuin aan het meer. Hier kun je dus ook gerust je handdoekje neerleggen! Zelf genieten van de zon terwijl je toch de kleintjes in de gaten kunt houden. Daarnaast is er ook een Nederlandstalige animatrice van Team4Animation aanwezig op Valbonheur, dus de kids zullen zich geen moment vervelen! Van leuke sportactiviteiten tot de welbekende miniclub, ook zij hebben hier de tijd van hun leven.

De omgeving

Een uitstapje maken? Geen probleem! Op de camping worden mountainbikes verhuurt, waarbij jullie het Nationale Park Écrins kunnen verkennen. Wat meer sensatie? Wat dacht je van raften, kajakken of kanoën? Deze camping is de ideale combinatie van rust én sportieve activiteiten!

Kenmerken

  • Aan het Ecrin Gebergte
  • Gelegen aan een meer
  • Ruime plaatsen

Kids-Campings.com