Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Gezellig samenzijn op Citadelle

Kamperen in een historische streek en op een camping waar het erg gezellig is? Op Citadelle moet je zijn! De kampeerplaatsen zijn groen en liggen op een unieke locatie. Lees mee en ontdek waarom! Al kun je als gezin ook verblijven in een van de luxe stacaravans. In totaal zijn er acht type huuraccommodaties te vinden waar je kunt verblijven met de kids. Keuze genoeg dus.

Een gezellige familieplek

Eigenaren Isabelle en Gilles vinden dat gezelligheid een van de belangrijkste elementen is tijdens je kampeervakantie. En daarom zorgen ze ervoor dat jij en de kids zich meteen thuisvoelen. Even een praatje maken of een kopje koffie drinken, niets is ze teveel. Dat maakt dit plekje in Poitou-Charentes toch wel tot een echt familieplekje.

Citadelle accommodatie

Terug in de tijd

Naast die gezelligheid is ook de locatie uniek te noemen. Want Camping Citadelle bevindt zich in de achtertuinen van een kasteel. Wat een uitzicht! Landelijk kamperen dus, maar dan met nog net dat beetje extra. Je begrijpt dat een locatie als dit alleen al zorgt voor volop vermaak voor de kids. Maar ze kunnen ook terecht op de grote speelplaats of in het zwembad. Het zwembad is in 2017 geheel vernieuwd. Sindsdien kun je ook op een wat minder mooie dag bommetjes maken dankzij het schuifdak!

Citadelle - kasteel tuin

Kindvriendelijke to do’s in de omgeving

Het historische centrum van Loches bereik je vanaf Camping Citadelle gewoon te voet. Al wandelend door de straatjes van dit kleine stadje spot je op elke hoek van de straat overblijfselen uit de Middeleeuwen. Klaar met al dat struinen? Loches ligt aan rivier Indre! En dat doet het natuurlijk altijd goed bij de kids. Heb je Loches zelf gezien? Ga op kastelen tour! In de nabije omgeving van de camping zijn heel wat kastelen te vinden die je vanaf nu toe wilt voegen aan je bucketlist. Enkele toppers zijn: Chambord, Cheverny en Azay Le Rideau! Zijn jouw kids echte dierenliefhebbers? Bezoek dan de dierentuin in Beauval. Deze dierentuin wordt gerekend tot een van de mooiste ter wereld. Daar scoor je punten mee.

Chambord

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

La Poche

Niels, 1 september 2015

Meest gezellige camping

Ik kom hier nu al 8 jaar, waarom? Het is de meest gezellige camping die er is. Iedereen kent elkaar en kan ook vaak goed met elkaar opschieten. Er zijn eigenlijk alleen maar Nederlanders waarvan veel kinderen. Het animatie team is elk jaar erg leuk, maar dit jaar waren het toch wel de leukste tot nu toe 😀 Maud en Nino zijn gewoon 2 hele gezellige mensen die s’avonds gezellig wat komen drinken met ons.  Ook een erg mooie omgeving waar veel te beleven valt!

Bezocht La Poche in juli 2015 met oudere kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com