Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5 campings in Italië met Nederlandse animatie

Heb je deze zomer voor Italië gekozen als bestemming voor je gezinsvakantie? Dan is een camping in Italië met Nederlandse animatie wel erg fijn. Ik zet vijf kindvriendelijke campings  met Nederlandstalige animatie voor je op een rijtje!

Fontanelle, Gardameer

Camping Fontanelle is een rustige familiecamping aan het Gardameer, met een prachtig uitzicht over schiereiland Sirmione. Deze camping heeft een zwembad met kinderbad, speeltuin en natuurlijk ook Nederlands sprekende kinderanimatie in de maanden juli en augustus. Een potje tennissen of voetballen behoort ook tot de mogelijkheden!

fontanelle

 Continental, Mergozzomeer

Continental Camping Village ligt direct aan het Mergozzomeer, en op één km afstand van het Lago Maggiore. Deze camping heeft een fantastische speeltuin, een mooi zwemparadijs met glijbaan én een privé strandje aan het meer. Het strandje loopt langzaam af, wat heel fijn is met kinderen. De Nederlandstalige animatie zorgt op deze camping van half april tot half september voor veel vermaak voor jong en oud.

continental

Baia Verde, Gardameer

Op de groene eco-camping Baia Verde staan de kinderen centraal. Het is dus een echte kindercamping, waar in het hoogseizoen een enthousiast animatieteam klaarstaat. In dit team zitten ook Nederlandse animateurs van Team4Animation, die allerlei soorten activiteiten organiseren. De camping heeft een prachtig zwembad met apart kinderbad. En ook niet verkeerd: binnen een paar minuten ben je bij het Gardameer!

Camping in Italië met Nederlandse animatie

Weekend, Gardameer

Een paradijs voor kinderen! Op camping Weekend aan het Gardameer is er een gezellig animatieteam. Mét Nederlanders en ook nog eens de super leuke campingmascotte Spotty. Voor de allerkleinsten is er Spottyland, waar ze lekker kunnen spelen. De camping heeft een zwembad met uitzicht over het Gardameer, een apart kindergedeelte en een glijbaan. De animatie zorgt van ’s ochtends tot ’s avonds voor leuke activiteiten: van miniclub tot minidisco!

spotty camping weekend

Orlando, Toscane

Ook op groene camping Orlando in Chianti is de gezellige campingmascotte Spotty aanwezig om de Nederlandstalige animatie (in het hoogseizoen) te ondersteunen. Eén van de drie zwembaden van de camping is helemaal in Spotty stijl. Er zijn diverse speelterreinen voor de kinderen en ook voor de ouders is dit een fantastische camping. Orlando in Chianti heeft een prachtige ligging, tussen beroemde steden en de Chianti-wijnvelden.

orlando in chianti

Welke camping in Italië met Nederlandse animatie is jouw favoriet?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Blogcategorieën

8

Familie Hoogenboom, 22 januari 2017

Gezellige camping

Het is een leuke en gezellige camping. Goede faciliteiten: prima en betaalbaar restaurant, winkeltje voor de basic spullen, wasserette, mooi zwembad voor de kinderen, animatie voor de kinderen. Lig midden in de natuur. Vanuit Orlando is het prima om dagtripjes te maken naar Florence, Sienna etc.

Bezocht in oktober 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com