Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5x campings met tienerdisco

Een vakantie waarbij je kinderen en tieners het ontzettend naar hun zin hebben, klinkt als een perfecte vakantie. ’s Avonds de disco verkennen met mijn vakantievriendinnetjes was iets wat ik heel graag deed! Ik licht daarom vijf campings met tienerdisco uit, waar tieners genoeg plezier zullen hebben!

Camping La Chapoulière

Deze Franse camping is één grote animatiecamping. Hij is direct gelegen langs de rivier de Ardèche (te zien op de foto hieronder), waar we vroeger vaak kano’s huurden.  Voor de kleintjes is er een miniclub, waar ze lachend en spelend nieuwe dingen in elkaar knutselen. De jongeren dansen mee op de toffe muziek die de DJ ’s avonds draait. In de disco van camping La Chapoulière heb ik vroeger heel veel andere kinderen leren kennen!

Campings tienerdisco

Camping La Plage

Een andere Franse camping die helemaal ingaat op de animatie, is camping La Plage. Het animatieteam op camping La Chapoulière spreekt veel talen, zelfs Nederlands! Ik voelde me daarom altijd op mijn gemak. De activiteiten worden afgestemd op leeftijd: de kleintjes dansen en spelen mee in het zwembad en voor de tieners zijn er meerdere avondactiviteiten georganiseerd. De activiteit die ik me nog het beste herinner is het meezingen met live-muziek. Iedereen was aan het juichen en dansen tijdens deze avonden!

campings tienerdisco

Camping Europa Silvella

Camping Europa Silvella ligt aan het schitterende Italiaanse Gardameer en deze camping bruist van de activiteiten. Je hoeft je nooit te vervelen hier, want er is voor ieder wat wils. Het animatieteam gooide altijd meerdere speelattributen het zwembad in. Mijn aanrader voor jongeren vanaf 16 jaar: bezoek de disco, die op een steenworp afstand van de camping ligt. Hier kun je het nachtleven ontdekken met andere leeftijdsgenoten! Te gek, toch?

campings tienerdisco

Camping Les Genêts

Op camping Les Genêts in Zuid-Frankrijk is er altijd iets te beleven! De kleintjes spelen spelletjes met elkaar en knutselen samen de mooiste werkjes in elkaar. ’s Avonds ontmoeten tieners elkaar en gaan ze samen naar de disco, bekijken ze een voorstelling op de camping of zingen ze luidkeels mee bij de karaoke. Eén ding is zeker: vervelen doe je je hier niet!

campings tienerdisco

Camping Soulac Plage

Een babyclub, een miniclub en een tienerclub: voor elke leeftijd biedt de Franse camping Soulac Plage veel mogelijkheden. Overal op de camping zie je de animatiemedewerkers in de weer om het iedereen naar zijn zin te maken. En dat lukt fantastisch, want ik kan me herinneren dat ik altijd genoot van het leven op deze camping! De tieners komen ’s avonds bijeen om te dansen in de disco.

campings tienerdisco

Heb jij nog tips voor toffe campings met tienerdisco’s? Laat het me weten!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com