Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5x de leukste kindvriendelijke apps voor onderweg

Of je nu op vakantie gaat met het vliegtuig of met de auto naar plaats van bestemming reist, voor de kinderen is langere tijd stil zitten geen pretje. Tegenwoordig heb je altijd wel een mobiele telefoon of tablet bij de hand en die kan de reis voor kinderen een stuk aangenamer maken! Wij hebben de leukste kindvriendelijke apps voor onderweg uitgezocht. Reken maar dat jullie gearriveerd zijn voor je het weet!

Thomas en vriendjes: Rails

Voor de kinderen is Thomas hoogstwaarschijnlijk niet onbekend. In het spel Thomas en vriendjes: Rails nemen ze de rol van conducteur op zich of stellen ze hun eigen trein samen waar ze in rond kunnen rijden. Ook zijn er veel minigames te spelen. De tijd vliegt voorbij als ze dit spel spelen!

*Dit spel is alleen beschikbaar voor iOs apparaten

Thomas en vriendjes: Rails
Foto van app Thomas en vriendjes: Rails via App Store

My Little Pony Color By Magic

Kinderen zijn dol op kleuren, maar in de auto of in het vliegtuig is dit niet ideaal vanwege de beperkte ruimte. Kleuren op een tablet of mobiel apparaat is hiervoor de oplossing! My Little Pony Color By Magic is te downloaden in de App Store en Google Play. In het spel kunnen de kinderen al hun creativiteit kwijt en door sterren te verdienen met opdrachten brengen ze het Museum van Vriendschap weer in volle glorie.

My Little Pony Color By Magic
Foto van My Little Pony Color By Magic via App Store

LEGO® Friends Heartlake Rush

Met maar liefst zestig levels zijn de kinderen niet snel uitgespeeld met LEGO® Friends Heartlake Rush. Racen door de drukke straten in een LEGO racewagen, munten verzamelen, games spelen en vijanden ontwijken zorgen dat ze nieuwe auto’s en personages vrijspelen. De app is te downloaden in de App Store en in Google Play.

LEGO® Friends Heartlake Rush
Foto van LEGO® Friends Heartlake Rush via App Store

Dr. Panda – Speel & Leer

In het spel Dr. Panda – Speel & Leer maken de kinderen kennis met Dr. Panda en Toto en beginnen ze aan een reis vol plezier en avontuur. Zo leren ze spelenderwijs tellen, letters schrijven en uitspreken en kleuren. Kortom: deze app leert kids de basisvaardigheden op een leuke manier aan tijdens jullie reis. Downloaden kan in de App Store of Google Play.

Dr. Panda - Speel & Leer
Foto van Dr. Panda via App Store

Pok Pok Playroom

In Pok Pok Playroom heb je allerlei speelgoed binnen handbereik. Je kind maakt kennis met drukken, knijpen, tikken en muzikale klanken. Ontdekken op eigen tempo is waar deze app voor staat. De app is alleen verkrijgbaar in de App Store.

Pok Pok Playroom
Foto van Pok Pok Playroom via App Store

Na het lezen van de leukste kindvriendelijke apps voor onderweg kun je de reis voor je kinderen vast een stuk aangenamer maken! Wanneer ga jij de apps uitproberen?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Italia Lido

Familie Jonker, 15 mei 2019

Gezellig camping!

Ervaring

Het is een gezellige camping. Het personeel is heel vriendelijk. De camping ligt aan het meer met een zandstrandje, heerlijk als je even een duik wil nemen! Ook keken we vanuit de tent op het meer, dat is erg mooi!

Tips in de omgeving

Er zijn veel mooie stadjes in de buurt en je kunt wandelen in de bergen.

Bezocht Italia Lido in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com