Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5x dagjes uit in de herfst met de kids

Niks mis mee om een keer lekker in Nederland te blijven. Ook ons kleinschalige land kent heel veel leuke hotspots voor jong en oud. Voor echte dagjes uit in de herfst met het hele gezin, heb ik voor jullie een top vijf gemaakt. Lees snel verder welke dat zijn!

Kind speelt met herfstbladeren

Foto: Scott Webb via Unsplash

Dagjes uit in de herfst in Toverland

Welkom bij een van de jongste attractieparken van Nederland. In het Limburgse Kronenberg vind je attractiepark Toverland. Ontdek de schatkamer van Merlijn, bewaar je evenwicht op de Waku Waku of vind je weg terug in het Dwaalhof. Ervaar in Toverland de magie en wie weet komt jouw droom om te kunnen vliegen hier uit! Er zijn zoveel attracties, dat je zeker een hele dag kwijt bent. Wedden dat jouw kinderen hier nooit meer wegwillen?

Toverland is verdeeld in zes verschillende werelden vol magie en avontuur. Zo is er voor zowel jongens als meisjes wel wat te beleven. Bezoek het idyllische haventje in Port Laguna, ontdek de prachtige natuur in de magische vallei en maak kennis met Oostenrijkse gemoedelijkheid in Wunderwald. Welke van de zes werelden ga jij als eerste bezoeken?

Verblijf je een aantal dagen in Limburg, maar heb je nog geen accommodatie gevonden? Neem dan gerust een kijkje in al ons aanbod aan familiecampings in het mooie Limburg. Bospark ’t Wolfsven is een leuke kindvriendelijke camping, dichtbij Toverland.

Op reis naar Wildlands

Een wereldreis maken in één dag? Dat doe je bij Wildlands! Doe je winterjas maar aan en bezoek de ijsberen in Nortica, waar je ook nog eens kunt genieten van een 4D avontuur op de Noordpool. Vervolgens kun je weer de zomerkleertjes aandoen, want in Serenga gaat het super heet worden. Hier rijd je met een truck over de Savanne waar de giraffen en neushoorns je begroeten. Met geluk spot je nog een pasgeboren welpje! Kijk je wel uit dat je de dieren niet bang maakt? Bij de ingang van de Savanne loop je recht op een bavianen gemeenschap af.

Zodra je de Savanne helemaal hebt verkent, loop je door naar de jungle Jungola. Maak een boottocht over Rimbula River en geniet ondertussen van de mooie dieren die je gaat passeren. Blijf je wel veilig in het bootje? Voor je het weet gaat het regenen in de jungle en zit je veilig onder het dak van de boot. Zodra je alle dierenwerelden hebt gehad is het tijd voor wat speeltijd in de Animazia. Hier kun je alle energie eruit gooien in de vele speeltoestellen, in het doolhof en kun je ook nog een groot aquaria bezoeken met tropische vissen. Zo maak jij een wereldreis in één dag!

dagjes uit in de herfst

Foto: Theo Rivierenlaan via Pixabay

Sprookjesachtige dag in de Efteling

Een van de bekendste attractieparken voor jong en oud in Nederland is de Efteling! Zijn jullie hier nog nooit geweest? Dan weet je nu al wat een van de dagjes uit in de herfst wordt voor jou en je gezin. Voor de echte waaghalzen zijn er verschillende hoge achtbanen en spannende attracties zoals het enge spookslot. Wat dacht je van de Vliegende Hollander? Hier sta je misschien wel lang in de rij, maar je krijgt er zeker weten veel voor terug. Durf jij het aan?

De echte familieattracties zorgen voor veel fantasie en magie. Maak een ritje in de Droomvlucht waar verschillende trollen en elfen jou en je kids hartelijk begroeten. Of ga je toch liever rustgevend het water op in de Gondoletta? Vergeet het Sprookjesbos niet! Hier kunnen de kinderen verschillende sprookjesfiguren tot leven zien komen. Boek nu jouw tickets snel en makkelijk en grijp die korting!

De Efteling is zo groot dat je zeker meerdere dagen nodig hebt om in alle attracties te kunnen. Verblijf daarom op de familiecampings dichtbij de Efteling. Bekijk ons aanbod aan familiecampings in Noord-Brabant hier.

Dagjes uit in de herfst

Foto: Dassel via Pixabay

Gewaagd tussen de dieren in Beekse Bergen

Pak je auto er maar bij en reis af naar de safari in Beekse Bergen! Voor een echt gewaagd dagje uit in de herfst ben je bij Beekse Bergen aan het juiste adres. Hier kom jij oog in oog te staan met de wilde dieren terwijl je ondertussen veilig in je eigen auto zit. Of kies je toch voor een wandelsafari? Geen zorgen, de dieren zitten op een veilige afstand van jou vandaan! Wat dacht je van een bus- en bootsafari? Hierbij gaan ervaren rangers met je mee, zodat zij jou en de kids alles kunnen vertellen over de dieren die jullie gaan passeren. Pak je camera’s er wel bij, want dit belooft veel mooie foto’s! Wie weet spot jij nog wel een bijzondere vogelsoort. In Beekse Bergen komen jij en de kinderen oog in oog te staan met maar liefst 150 verschillende diersoorten. Weet jij al welke dieren jij absoluut wilt zien?

Heb je nog geen tickets? Bestel ze hier direct en geniet van mooie kortingen.

dagjes uit in de herfst

Foto: Mvdsande via Pixabay

Hele dag spelen in Plopsa Indoor

In Plopsa Indoor Coevorden gaan jij en de kinderen de tijd van jullie leven beleven. Dit is een van de leukste dagjes uit in de herfst voor alle energieke en fanatieke familieleden. Van speeltuinen tot aan klimtoestellen en attracties, er is voor iedereen wel wat te doen. Ga de lucht in op de vliegende fiets, kom oog in oog te staan met Bumba in de Bumbaspeeltuin en roetsj van een van de langste glijbanen van het land! Durf jij het al aan? Naast de leuke attracties kunnen de kinderen ook in levenden lijve kennismaken met de cast van Nachtwacht, Nijntje, Bumba en de Plopsa-vrienden. Wie weet leren Keelin, Wilko en Vladimir jou en de kinderen nog magische krachten bij. Wedden dat jullie hier een onvergetelijke dag gaan beleven?

Natuurlijk beschikken wij over meer verblijfplaatsen dan de aanbevolen accommodaties. Bekijk hier al ons aanbod aan accommodaties binnen Nederland. Fijne vakantie!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com