Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5x waterpret onder de Italiaanse zon

Voor kinderen is waterpret een van de allerleukste dingen op vakantie. Een bommetje in het zwembad, roetsjen van de glijbaan of elkaar lekker nat spetteren: iets leukers is er toch ook niet? Maar op welk park kan je het allerhoogste bommetje maken en van de hoogste glijbanen af roetsjen? We hebben de allerleukste, grootste en tofste waterparadijzen van Italië voor jou op een rijtje gezet. Benieuwd geworden welke dit zijn? Lees dan snel met ons mee!

1. Camping Altomincio Family Park

Waterpret dat heb je zeker op deze camping in het mooie Valeggio sul Mincio in het noorden van Italië. Tussen de bomen door roetsj je naar beneden zo het zwembad in. Lekker swingen met de animatie op de nieuwste hits in het lagunebad of met je campingvriendjes razen door de stroomversnelling. Reken maar dat de kids niet meer weg te slaan zijn uit het waterpark. Ook voor papa en mama is er trouwens genoeg tijd om te relaxen. Neem plaats op een van de ligbedden aan het zwemparadijs of lees een boek op het terras van je accommodatie. Op zoek naar nog meer pret voor het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Gardaland dat op een kwartier rijden ligt van de camping. Een vakantie die jij en de kids nooit zullen vergeten!

Family Park Altomincio

Foto van Camping Altomincio Family Park via Vacanceselect

2. Spiaggia e Mare

Dit waterparadijs is er een voor echte avonturiers! Hier kunnen jouw kleine piraatjes namelijk klimmen en klauteren op een echt piratenschip! Schip Ahoy en plonzen maar! Spetter erop los bij het piratenschip of glij naar beneden van de 15 meter hoge glijbaan! En papa en mama? Die lezen een goed boek in het warme zonnetje op een van de fijne ligbedden. Is jouw kind de waaghals van de familie? Klim naar het topje van de toren en roetsj wel 15 meter naar beneden!

camping spiaggia e mare

Foto van Camping Spiaggia e Mare via Vacanceselect

3. Centro Vacanze Verde Azzurro

Op Verde Azzurro vind je een waterpark van maar liefst 25.000 m² groot. Een echt waterparadijs voor groot en klein! Hou je goed vast, want glijden doe je hier op je band met hoge snelheid naar beneden! Begeef je in de Grand Canyon River of laat jouw aapjes los in de waterspeeltuin. Verde Azzurro zou net zo goed door jouw kids ontworpen kunnen zijn! En jullie? Jullie bubbelen in het hydromassagebad of genieten van een goed boek in de zon. Kortom, klinkt als de ideale vakantie toch?

Centro Vacanze Verde Azzurro

Foto van Centro Vacanze Verde Azzurro via Vacanceselect

4. Villaggio Turistico Europa Grado

Zwemmen, glijden, spetteren en bubbelen: het kan hier allemaal! In het uiterste puntje van het oosten van Italië vind je Villaggio Turistico Europa Grado. Deze buitengewone camping zorgt ervoor dat jouw kids een topvakantie beleven. Laat je meevoeren door de stroomversnelling, roetsj van de grote familieglijbaan of doe een dansje met het animatieteam. En jij zelf? Jij geniet van de Italiaanse zon of glijd mee van de glijbaan. Tenslotte blijven we allemaal toch stiekem nog een beetje kind 😉

Villaggio turistico europa grado

Foto van Villaggio Turistico Europa Grado via Vacanceselect

5. Union Lido

Last but definitely not least staat dit pareltje op de lijst. Union Lido is een heus speelparadijs voor jong en oud. Want laten we eerlijk zijn, van het onderstaande plaatje gaat ieders hart toch sneller kloppen? Dit gigantische zwemparadijs vind je op een natuurrijke camping in Cavallino-Treporti. Hier glij je van een van de vliegensvlugge gekleurde glijbanen, huppel je door het waterspeelpark of maak je een bommetje in een van de vijf zwembaden. Wat kan een kind nog meer wensen?

Union lido

Foto van Union Lido via Vacanceselect

Dat de kids de tijd van hun leven gaan beleven op een van deze parken is een ding dat zeker is. Alles wat jij nu nog hoeft te doen is genieten van je welverdiende vakantie. Welk zwemparadijs gaat het worden?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Kids-Campings.com