Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7,9

Au Bois Joli

Bourgogne, Franche-Comté, Frankrijk, Noord-Frankrijk

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Zwembad met kinderbadje
  • Huttenbouwplaats

Kindercamping au Bois Joli ligt in een bos in de Bourgogne. De camping ligt dus midden in de natuur en biedt een fraai uitzicht op het heuvelachtige landschap van de streek. Naast kampeerplaatsen heeft au Bois Joli zelf accommodaties die je kunt huren.

Au Bois Joli ligt in het hart van de Franse Bourgogne, met een prachtig terrein vol met vogels en wilde bloemen. Hier krijg je echt het idee dat je in het wild aan het kamperen bent, maar dan met een stukje meer combort!

Kom volledig tot rust

Op Au Bois Joli kun je echt de rust opzoeken. Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen en kom op adem in dit prachtige natuurgebied. De staanplaatsen op de camping zijn zo ruim mogelijk gemaakt om het zo natuurlijk mogelijk te houden.  Elke dag organiseert het Nederlandse animatieteam verschillende activiteiten.  Knutselen, speurtochten, waterspelen, noem het maar op! Voor de allerkleinsten is er de miniclub. De oudere kinderen kunnen hun energie tijdens een van de sporttoernooien, met bijvoorbeeld voetbal of frisbee. Zing in de avond mee met liedjes rondom het kampvuur en geniet van mooie en lange zomeravonden.

Faciliteiten op Au Bois Joli

Hier is natuur écht natuur, met het comfort van verschillende faciliteiten. Neem in de middag bijvoorbeeld een heerlijke verfrissende duik in het zwembad. De kinderen vermaken zich met een opblaaskrokodil of een heerlijk ligbed in het water. Ook zonder animatie kunnen de kinderen zich prima vermaken. Dit zwembad heeft namelijk een apart peuterbadje, waar de kleintjes veilig in kunnen spetteren. Zelf kun je in het grote zwembad duiken. Daarnaast worden beide baden verwarmd met zonnepanelen. Op de camping wordt je ’s ochtends wakker met de geur van heerlijke verse broodjes, die elke dag worden gemaakt. ’s Avonds kun je pizza en friet bestellen. Vanaf 2014 is er een speciale huttenbouw-plaats, waar de kinderen met takken echte hutten kunnen bouwen. De jongeren kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Ouderen kunnen elkaar ontmoeten op het sportveldje, of in het zwembad.

Natuurlijke omgeving

Er zijn talloze fiets- en wandelroutes beschikbaar, loop even naar de receptie voor advies en ze helpen je graag.  Zo maakt deze prachtige niet toeristische omgeving het met vlakke fietspaden tot een heerlijke plek om te onthaasten. Er is veel te doen voor gezinnen met kinderen, wat de camping een ideale uitvalsbasis maakt. De omliggende dorpjes zijn pittoresk en zeker een bezoekje waard, waar je ook heerlijk lokaal kunt eten.

Au Bois Joli op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com