Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,1

Camping Rabbit Hill

Gelderland, Nederland, Veluwe

  • Konijnenheuvel
  • Openluchttheater
  • indoor speelparadijs

De kids kunnen zich helemaal uitleven op dit kindvriendelijke park. Zowel oudere- als jonge kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken. In de omgeving maar ook op het park is genoeg te doen. De hele dag spelen en afsluiten met een hapje en drankje in het restaurant!

Bij aankomst huppelen de konijnen al rond over het park en zie je de eekhoorntjes van boom naar boom springen. Dat betekent dat je bent gearriveerd bij Landal Rabbit Hill midden op de Veluwe. Dit is een echt familiepark voor jong en oud! Wandel door de bossen vanuit je accommodatie of ga met de kinderen naar de dierenweide. Vanaf het park kun je uitstekend de omgeving verkennen. Trek eropuit met de fiets  of bezoek een van de vele attracties in de omgeving van Apeldoorn.

Ontdek Rabbit Hill

Als je een badpak en zwembroek voor de kinderen hebt ingepakt is dat eigenlijk al alles wat je nodig hebt. Want op vakantie willen ze altijd zwemmen. Maar goed dat er bij Rabbit Hill dan ook een binnen- en buitenzwembad is. Naast het zwembad is er ook een sportveld, bowlingbaan, sportvelden, tennisbaan, midgetgolf baan en meer. Een ander hoogtepunt voor de kids is het Fun & Entertainment team. Het hele jaar door zijn zij aanwezig om samen de leukste activiteiten te ondernemen. Creatief knutselen in de ochtend, spellen spelen in de middag en dansen bij de minidisco. Het indoor speelparadijs met ballenbak en de dierenweide vallen ook altijd goed in de smaak. Knuffelen met de konijntjes of brokjes geven aan de geitjes. En als de kids dan ook nog eens Bollo tegenkomen voor een high five is de dag helemaal compleet!

Eropuit in de omgeving

De Veluwe is een prachtig gebied. Zeker de moeite waard om een fiets te huren en het gebied te verkennen. Natuurlijk is een mooie wandeling over de Veluwe ook schitterend. Wie weet kom je oog in oog te staand met wild, zoals een hert of zwijn. Bovendien is er ook veel te beleven in de omgeving van Apeldoorn. Alleen het bezoeken van de stad is al leuk. Maar ook attractieparken zijn er in overvloed. Ga een dagje naar Julianatoren, de Apenheul, klimbos Garderen, het Nationaal Park de Hoge Veluwe of Burger’s Zoo.

Camping Rabbit Hill op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Molecaten Park De Koerberg - Kids-Campings.com

Molecaten Park De Koerberg

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Prachtige locatie bij de Veluwe
  • Verwarmd zwembad met kinderbad en zonneterras
  • Animatie voor het hele gezin

Molecaten Park De Koerberg is een prachtige locatie bij de Veluwe. Huur een fiets en ontdek de Veluwe. Geniet van de rust aan het buitenzwembad.

De Leemkule - Kids-Campings.com

De Leemkule

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Op de Veluwe
  • Wellness
  • Adventure Minigolf

Geniet tijdens je vakantie van het lekkere eten in het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer op de kindvriendelijke camping.

Stroombroek - Kids-Campings.com

Stroombroek

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Mascotte Bollo
  • Kabelwaterskibaan
  • Amusementshal

Heerlijk relaxen in een bosrijke omgeving. Op dit park is er van alles te doen voor jong en oud. Knuffel bijvoorbeeld met Bollo!

Miggelenberg - Kids-Campings.com

Miggelenberg

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Mascotte Bollo
  • Vlindertuin
  • Waterspeelplaats

Plons in het zwembad, spot eekhoorns in het bos of bezoek eens de Apenheul! Kortom, een topverblijf op vakantiepark Miggelenberg.

Kids-Campings.com