Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lenny Club

Komt deze Vos uit Vlakland dit jaar ook op jouw camping?

De Lenny Club is een ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft. Samen met het animatieteam en Lenny de Vos beleven de kinderen allerlei avonturen. Een absolute garantie voor een onvergetelijke vakantie. Zowel voor de ouders als de kinderen!

Lenny de Vos uit Vlakland

In een groot bos met riviertjes en tussen de bergen woont Lenny de Vos. Hij woont in Vlakland! Daar vermaakt hij zich heel goed met al zijn vriendjes en vriendinnetjes. Maar gelukkig heeft Lenny niet alleen vriendjes en vriendinnetjes in Vlakland, maar ook in heel Europa! Op verschillende campings in Europa komt Lenny de Vos met de kindjes van de campings. Wil jij graag wanneer je Lenny kunt knuffelen? Via Facebook telt Lenny samen met de kinderen de dagen af tot ze elkaar weer ontmoeten op de camping.

Samen met Lenny en het animatieteam beleven de kinderen allerlei avonturen op de camping. Knutselen in de Lenny Club, spelletjes spelen, luisteren Lenny’s verhalen, met Lenny op de foto… Een Lenny camping heeft alles om de vakantie van een kind tot een succes te maken.

Ook in de winter kun je contact houden met Lenny. Zo verzamelt hij alle verhalen, tekeningen en brieven die hij krijgt in zijn grote rugzak. Ook deelt hij graag wat hij allemaal meemaakt in de winter, dus volg hem op Facebook of via zijn eigen website!

Team4Animation

De Lenny Club is een exclusief merk van Team4Animation. Team4Animation verzorgt de Lenny Club op campings in Frankrijk. Campings met een Lenny Club onderscheiden zich door de mascotte Lenny de Vos, Lenny merchandise en activiteiten die rondom Lenny georganiseerd worden.

Lenny Club

logo_lenny_club

De Lenny Club is dé ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft en heeft als belangrijke kernwaarden kleinschaligheid, persoonlijkheid en professionaliteit. Vakantie vieren op een camping waar de Lenny aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, voor ouder en kind.

Op deze campings vind je Lenny!

Pagina delen

Kids-Campings.com