Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Selectcamp

Luxe kamperen met Nederlandse animatie

Selectcamp verzorgt al sinds 1992 luxe campingvakanties. Van grote tenten tot mobilhomes: de accommodaties van Selectcamp zijn van alle gemakken voorzien. Ze liggen op toplocaties in bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk en Italie. En de kinderen? Die genieten van een rijk én Nederlandstalig animatieprogramma!

Glamping

Bij Selectcamp kun je traditioneel met je tent op de camping staan, maar je kunt ook een luxere accommodatie kiezen. Hiervan zijn er verschillende soorten, zoals bungalowtenten, stacaravans en mobilhomes.

Bij aankomst zijn deze accommodaties volledig schoongemaakt, zodat jij meteen je accommodatie in kunt. Een persoonlijke aanpak staat centraal bij Selectcamp, en de medewerkers zullen je bij aankomst zelf ontvangen. Een vakantie bij deze aanbieder betekent dus een zorgeloze vakantie.

Kinderen

Dat komt deels ook doordat het personeel Nederlands spreekt. Zeker de campings die je op Kids-Campings vindt, zijn allemaal voorzien van een Nederlandstalig animatieprogramma. Hierdoor ligt de drempel om in het buitenland naar een nieuwe activiteit te gaan, een stuk lager.

Vanuit Kids-Campings word je doorgelinkt naar de website van Selectcamp, waar je de accommodatie direct kunt boeken. Wil je eerst nog even overleggen met de kinderen? Dat kan aan de hand van de vele foto’s die het bedrijf op de website heeft staan. Dus laat dat vakantiegevoel maar komen!

Pagina delen

Marina di Venezia

Adriatische kust, Italië

  • Met de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand
  • 6 zwembaden

Vanaf het strand uitkijken op Venetië; het kan op camping Marina di Venezia. De camping biedt alles voor een geslaagde vakantie.

Kids-Campings.com