Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Pasen

(K)eigoede paasaanbiedingen

Pasen is het ideale moment om samen met het gezin te vertoeven op een vakantiepark. Samen zoeken jullie gekleurde eitjes in de natuur en genieten jullie van het paasontbijt in jullie knusse accommodatie. En het allerleukste aan een vakantie tijdens de paasdagen? De mogelijkheid om eropuit te trekken in de omgeving van jullie camping of vakantiepark! Benieuwd naar waar je tijdens Pasen kunt verblijven met korting? Lees dan snel verder.

Pasen: hét moment om er even tussenuit te gaan

De natuur begint weer te bloeien, de vogeltjes fluiten en de dag zijn weer minder donker. Als je daar geen energie van krijgt! `Pasen is een moment om te genieten van een gezellig samenzijn met het hele gezin. Een uitgebreid paasontbijt, de welbekende “paaswandeling” en paaseieren zoeken: het hoort er allemaal bij. Een gezellig weekendje weg wordt iedereen blij van. Waarom deze dingen niet combineren? Je kunt niet ontkennen dat het volgende je als muziek in de oren klinkt: een uitgebreid paasontbijt in een gezellige accommodatie op een camping met faciliteiten voor jong en oud, de kids die paaseieren kunnen zoeken in een nieuwe omgeving en de mooiste wandelingen maken door de ontwakende natuur. Waar wacht je nog op?

Nederland, België, Frankrijk: wat een keuze!

Het leuke aan ons kikkerlandje is dat je binnen no-time de grens bent overgestoken. Niet dat de grens oversteken een must is! Tijdens het paasweekend is het namelijk heerlijk vertoeven op de prachtige Veluwe, het gezellige Brabant of tussen de uitgestrekte Zeeuwse polderlandschappen. Aan wandelmogelijkheden geen gebrek! En natuurlijk is animatie in eigen taal een grote plus voor de kinderen. Wil je toch even weg uit eigen land? Je hoeft geen superlange reis te maken om een mooi plekje in Frankrijk, België of Duitsland tegen te komen. Zoveel mogelijkheden… Hoe vul jij dit jaar het paasweekend in?

De voordelen van een paasweekend weg

Elke reden om er even tussenuit te gaan is er natuurlijk één. Nog leuker als dat met korting kan! Rond Pasen geven meerdere aanbieders je leuke kortingen cadeau. Des te meer reden om er lekker tussenuit te gaan! Geniet van de ontwakende natuur en laad je batterij weer even op om er tegenaan te kunnen.

Pak je kans en vier Pasen buiten de deur met een van onderstaande aanbiedingen!

Paaskorting Roompot

Paaskorting Roompot

Een weekend weg met Pasen? Dat betekent paaseieren zoeken in een nieuwe omgeving en een weekend vol leuke activiteiten terwijl alle zorgen uit handen worden genomen. Klinkt heerlijk toch? Bij Roompot vier je het paasweekend dit jaar weer extra voordelig!

Paaskorting Center Parcs

Paaskorting Center Parcs

Pak snel de paaskorting van Center Parcs mee! Je profiteert hier nu van 10% korting op je verblijf. Kom je ook overnachten op een van de parken?

Paaskorting Ardoer

Paaskorting Ardoer

Voor een vrolijk en goedkoop Pasen trek je er lekker op uit in eigen land. Dankzij de paaskorting van Ardoer kan dat extra voordelig! Op welk park ga jij eieren zoeken?

Paaskorting Landal

Paaskorting Landal

Pak je koffers in, want het is tijd voor een lang weekend er tussenuit! Waarom? Je profiteert nu van Paaskorting bij Landal! Daardoor verblijf je nu prinsheerlijk voor een klein prijsje.

Bekijk alle aanbiedingen »

Populaire bestemmingen

Hoog Vaals

Limburg, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Het hele jaar animatie
  • Dichtbij het drielandenpunt

Tussen de glooiende heuvels van Limburg vind je Landal Hoog Vaals. Een kindvriendelijk vakantiepark waar jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen.

Reeënwissel

Drenthe, Nederland

  • Midden in de natuur
  • Veel te doen voor kids
  • Animatie voor alle leeftijden

Beleef volop vakantie bij de Reeënwissel samen het hele gezin. Wedden dat jullie de tijd van je leven hebben en nooit meer naar huis willen?

Hof van Saksen

Drenthe, Nederland

  • Grootste indoor glijbaan ter wereld
  • Kinderboerderijen
  • Diverse culinaire restaurants

Van de grootste indoor waterglijbaan en spelen in de waterspeeltuin in het recreatiemeer. 's Avonds dineren in een van de culinaire restaurants op het park.

Naar het aanbod »

Kids-Campings.com