Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Actief op het water met het hele gezin bij Le Douzou

Bij Le Douzou weet je dat je goed zit voor een vakantie met het hele gezin dankzij de vele kindvriendelijke activiteiten. Tel daar het riviertje in het midden van de camping bij op en de kinderen zijn hier niet meer weg te slaan. En overnachten? Dat kan in een van de accommodaties of op de gezellige camping. Kies jij voor een kampeerplaats, mobile home of toch voor een spannende lodgetent? Bij Camping Le Douzou is er keuze genoeg! Benieuwd naar een dagje op deze camping? Lees dan met ons mee.

Overzicht camping - Douzou, kids-campings.com

Foto van Le Douzou

Een dagje op Camping Le Douzou

In het hoogseizoen zijn de kinderen niet meer weg te slaan van Le Douzou, want dan is elke dag gevuld met activiteiten van het Nederlandstalige animatieteam. Het gebouw van de kidsclub is de perfecte ontmoetingsplaats voor de kinderen. Die vakantievriendjes en vriendinnetjes zijn hier zo gemaakt. Na een gezellig ochtendje knutselen kunnen jullie meteen door naar het zwembad van de camping. Terwijl de kids urenlang spetteren in het water, geniet jij van een spannend boek. Wist je dat je ook in de rivier op de camping heerlijk kunt afkoelen? En dat je op de camping met het gezin gratis een kano kunt huren om deze rivier te verkennen?

kanoën riviertje - Le Douzou, kids-campings.com

Foto van Le Douzou

Er op uit in de Dordogne

Een bezoekje aan een sprookjesachtig kasteel met de kids mag natuurlijk niet missen tijdens je vakantie. Rij bijvoorbeeld naar Kasteel Castelnaud. Een kasteel gebouwd in de twaalfde eeuw met een prachtig uitzicht over de streek. En de kids? Die voelen zich een echte soldaat en leren zwaardvechten. Een leuke en stoere ervaring als je het ons vraagt! Een bezoekje aan de lokale markt mag natuurlijk ook niet ontbreken. In Bouzic, vlakbij de camping vind je de grootste markt van de omgeving. Terwijl de kids de lokale lekkernijen proeven, vul jij je tassen met de leukste souvenirtjes. Waar wacht je nog op?

Markt Dordogne - Le Douzou, kids-campings.com

Foto via Pixabay

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Pomport Beach

Fam. Poels, 31 juli 2017

We hebben genoten!

De afgelopen 12 dagen hebben wij genoten van een vakantie op Pomport Beach. Naast de vele mogelijkheden in deze omgeving was de Kidsclub geleid door Manon een geweldige aanvulling op onze vakantie. Knutselen, vissen, schminken, mini disco…….het was er allemaal!

Mooi om te zien hoe zij met vele kinderen maar ook met ouders in een korte tijd een band weet op te bouwen. Ze heeft veel gevarieerde activiteiten georganiseerd en was in de avond ook elke keer van de partij om mee te helpen met het avondprogramma.

Het mooiste vonden wij eigenlijk nog wel dat ze op de avond voor vertrek ons nog even een goede reis kwam wensen!

Succes met alle kidsclubs!

Gr Familie Poels

Bezocht Pomport Beach in juli 2017 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com