Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beestenboel op La Guyonnière

Familiecamping La Guyonnière ligt in een prachtige groene omgeving, waardoor je op de camping helemaal tot rust kan komen. De grote plaatsen bieden genoeg ruimte voor uw tent of caravan, of kies voor een luxe glamping accommodatie. Omdat het een camping is voor het hele gezin gaan de kinderen hier een fantastische tijd beleven.

Knuffelen met dieren

Natuurlijk is er animatie aanwezig op de camping die elke dag een ander programma bedenkt voor de kids. Maar La Guyonnière heeft nog een andere attractie waar de meeste kinderen weg van zijn. Op de camping zijn namelijk verschillende dierenparken te vinden! Is je kind een echte dierenliefhebber dan zullen ze hier niet meer weg te krijgen zijn.

Of het lievelingsdier van je kinderen nou een geit, een ezel of een konijn is, op La Guyonnière zijn er veel verschillende dieren. De dieren zijn erg nieuwsgierig en kijken altijd uit naar een bezoek. Ze vinden het vooral leuk als je wat lekkers te knabbelen voor ze meeneemt, ze peuzelen dit zo uit je hand op. De kinderen vermaken zich door te kijken naar de gekke capriolen die de geiten elke dag weer uithalen.

la guyonnière

De ponyclub

Pony’s zijn vaak favoriet bij kinderen. Misschien zijn ze thuis net begonnen met rijles op de plaatselijke manege. Hoe leuk is het dan dat ze ook op vakantie een rondje kunnen maken op een pony. De ponyclub op de camping maakt dit mogelijk, waar verschillende vriendelijke pony’s wonen. De kinderen kunnen op de rug van de pony een rondje maken over de camping. Maar ook lekker borstelen of knuffelen met de pony’s is mogelijk.

Gegarandeerd dat de dieren een positieve bijdrage leveren aan de vakantie van je kinderen. Waarschijnlijk hebben ze aan het eind van de vakantie allemaal hun eigen lievelingsdier. Afscheid nemen zal misschien moeilijk zijn, maar wie weet komen jullie volgend jaar weer terug? De dieren zullen in elk geval uitkijken naar jullie terugkomst!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com