Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Côte de Nacre

Côte de Nacre

Frankrijk, Noord-Frankrijk, Normandië

  • 500 meter van de kust
  • Zwembad met glijbanen
  • Synthetische ijsbaan

In Normandië, op 500 meter van het strand, ligt kindvriendelijke camping Côte de nacre. De camping biedt 507 staanplaatsen, waarvan 350 plaatsen stacaravans zijn. Maak een mooie wandeling langs de kustlijn van Normandië of geniet van de vele activiteiten op de camping. Kortom, Côte de Nacre heeft alles in huis voor een topvakantie!

Côte de Nacre is een echte familiecamping met genoeg te beleven voor jong en oud. Zo worden er niet alleen allerlei activiteiten voor kinderen georganiseerd, er zijn ook veel sport- en spelfaciliteiten. Je kunt er zelfs ’s zomers schaatsen op de synthetische schaatsbaan.

Bovendien kun je vanaf Côte de Nacre ook eenvoudig Normandië gaan ontdekken. De camping ligt op zo’n 500 meter van het strand, ideaal dus voor een dagje zandkastelen bouwen. Of doe je liever iets actiefs of ga je strandzeilen? Daarnaast is het vanaf deze camping ook zeker aan te raden om een keer de invasiestranden te bezoeken, of de klif van Etretat op de foto te zetten. Kortom, genoeg activiteiten voor de hele vakantie!

Animatie op Côte de Nacre

Kinderen worden niet vergeten op Côte de Nacre. Zo zijn de kleine kinderen welkom bij de kidsclub, waar ze knutselen en spelletjes doen onder leiding van het animatieteam. Tussen het animatieprogramma door spelen ze met hun vriendjes en vriendinnetjes in de speeltuin, op één van de springkussens of in het zwembad. Voor de oudere kinderen zijn er verschillende sportieve activiteiten. ’s Avonds danst jong en oud mee op de campinghits tijdens de minidisco, om vervolgens te genieten van thema-avonden.

Zwembad

In het zwembad vermaakt jong en oud zich urenlang. Roetsj van één van de glijbanen, speel met de kinderen in het aparte kinderbad of laat je meevoeren met de stroomversnellingen. Uitgezwommen? Kom dat even helemaal tot rust in het spagedeelte met hamam, sauna en behandelingen (tegen betaling). Rondom het zwembad staan ligstoelen opgesteld waar je in de zon van een boek kunt genieten.

Côte de Nacre op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Haut Dick - Kids-Campings.com

Haut Dick

Normandië, Noord-Frankrijk, Frankrijk

  • Kleine camping
  • Minigolf
  • Strand

Zoek de gezelligheid op bij camping Haut Dick. Je hond mag je meenemen, zodat het nog meer voelt als thuis, maar dan in het mooie Frankrijk.

Kids-Campings.com