Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De Boÿse

De Boÿse

Franche-Comté, Frankrijk

  • Talloze activiteiten
  • Uitdagende watergames
  • Huisgemaakte & lokale producten

Camping de Boÿse in het oosten van Frankrijk is bij uitstek de ideale camping voor gezinnen met kinderen! Voor hen zijn er genoeg acitviteiten en to do’s. En zelf? Zelf geniet je van de Franse keuken en de zon.

Camping de Boÿse in het oosten van Frankrijk is bij uitstek de ideale camping voor gezinnen met kinderen. Lekker mee swingen met het animatieteam, als waterratten plonzen in één van de zwembaden of deelnemen aan uitdagende activiteiten. Bij Camping de Boÿse zijn de mogelijkheden eindeloos!

Talloze activiteiten

Een balletje trappen op het voetbalveld of een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Of gooi een strike op de bowlingbaan. Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de speeltuin of zullen uren zoet zijn in één van de zwembaden. Na al dat zwemmen zal iedereen vast wel honger hebben gekregen. De geur van vers bereidde lokale gerechten komt je tegemoet. Schuif lekker aan en proef van de Franse keuken.

Accommodaties op de Boÿse

Na uren rondrennen, vliegen en springen is het eindelijk tijd om eens te gaan slapen. Overnachten doe je in één van de ruime lodges, tenten of chalets die je op de Boÿse vindt. Wanneer je kiest voor een tent dan heb je geen eigen sanitair. Maar in het sanitairgebouw kun je altijd onder de douche springen of naar de wc gaan. De chalets en lodges beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast zijn ze voorzien van een compleet keukentje, meerdere slaapkamers en een woonkamer. Tijd voor een goed boek of lekker buiten eten? Dan is veranda natuurlijk een uitstekende optie.

In de omgeving

In de nabije omgeving van de camping liggen diverse leuke plaatsjes om te bezoeken. Mocht je iets verder willen rijden dan is het natuurlijk aan te raden om ook eens een bezoek te brengen aan het Zwitserse Geneve of Lausanne. Liever niet met de auto? In het plaatsje Champagnole vind je ook een trein die je in korte tijd naar omliggende plaatsen brengt. Kortom er is genoeg te doen en zien in de nabije omgeving. Mocht je lekker op de camping willen blijven dan zul je je ook beslist niet vervelen door de talloze activiteiten en de gezellige sfeer. Dit maakt camping Boÿse dan ook de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen!

De Boÿse op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Val de Bonnal - Kids-Campings.com

Val de Bonnal

Noord-Frankrijk, Lorraine, Franche-Comté, Frankrijk

  • Groot zwemparadijs
  • Aan meren en rivier
  • Fietsverhuur

Op Val de Bonnal is er in de zomer genoeg te beleven. 's Avonds danst de hele familie op de disco, of zingen ze de longen uit hun lijf op karaoke.

Au Bois Joli - Kids-Campings.com

Au Bois Joli

Noord-Frankrijk, Franche-Comté, Bourgogne, Frankrijk

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Zwembad met kinderbadje
  • Huttenbouwplaats

Spelende, zwemmende kinderen en mensen die genieten van de zon , dat is het echte vakantiegevoel op kindercamping Au Bois Joli!

Kids-Campings.com