Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De Noetselerberg

Nederland, Overijssel

 • 5 Sterren ANWB TOP camping 2018!
 • Top animatieprogramma
 • Overdekt zwembad

Camping De Noetselerberg is een fijne familiecamping in een mooi natuurgebied maar toch met een bruisende omgeving. Wandel heerlijk in natuurgebied de Sallandse Heuvelrug, ga in alle attracties van Avonturenpark Hellendoorn of breng een bezoek aan Nijverdal.

Nog geen camping geboekt voor deze zomer? Ga dan naar vijfsterren ANWB top camping van 2018: De Noetselerberg. Deze camping ligt in het Overijsselse Nijverdal op de grens van Twente en Salland. Direct naast het park de Sallandse Heuvelrug. Waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Faciliteiten

De camping biedt heel veel faciliteiten. Er is een top bistro aanwezig op De Noetselerberg. ’s Middags borrelen in de zon onder het genot van een wijntje of biertje en ’s avonds lekker uit eten. Voor de kids zijn er speciale kindergerechten. Als je wakker wordt door de fluitende vogels kun je een heerlijk ontbijt halen van de ontbijtservice. Nadat je de dag goed bent begonnen met een stevig ontbijt staat het animatieteam alweer klaar om te knutselen. De hele dag staan zij voor alle kinderen klaar om leuke spellen te doen, te dansen en een theatershow te geven. Op de camping is ook een overdekt subtropisch zwembad, buitenzwembad, overdekte speeltuin, airtrampoline, pannakooi en nog veel meer. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen!

Omgeving

In de levendige omgeving van Nijverdal worden veel evenementen georganiseerd. Van live muziek in het centrum tot een Oldtimer meeting voor de autoliefhebbers. Wat ook erg leuk is om te doen met de kinderen is Avonturenpark Hellendoorn, op 6 km afstand van de camping. Het is een pretpark voor de hele familie met meer dan 30 attracties, evenementen en shows. Voor de daredevils is er genoeg te doen, met wilde achtbanen en wildwaterbanen. Doe je het liever wat rustiger aan? Ga in de zweefmolen of vaar rustig rond in een bootje.

Even ontspannen met de kinderen in de natuur is ook erg leuk. Dit kan perfect in park de Sallandse Heuvelrug. Voor de kinderen is er een speciaal speelbospad van 2 km aangelegd. Langs dit pad mag je hutten bouwen, klimmen en klauteren. Het speelbospad maakt natuur pas echt leuk voor kinderen. Bij terugkomst kun je gezellig iets drinken in het bezoekerscentrum van de Sallandse Heuvelrug. Hier kun je ook informatie krijgen over de natuur, geologie en (cultuur)historie van dit unieke natuurgebied. Dit wordt ook op een speelse wijze gepresenteerd voor de kinderen.

De Noetselerberg op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Vakantiepark Het Stoetenslagh - Kids-Campings.com

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Overijssel, Nederland

Een zomer doorbrengen in eigen land, klinkt als een feestje in de oren. Geniet van te gekke zwemparadijzen in Nederland bij Vakantiepark Het Stoetenslagh.

De Holterberg - Kids-Campings.com

De Holterberg

Overijssel, Nederland

 • Tussen Salland en Twente
 • Prachtige locatie
 • Vermaak voor jong en oud

Kom met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie bij Holterberg, waar het je aan niks zal ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Kom je het beleven?

De Rammelbeek - Kids-Campings.com

De Rammelbeek

Overijssel, Nederland

 • In het gastvrije Twente
 • Genoeg te doen in de omgeving
 • Faciliteiten voor jong en oud

Kom samen met het hele gezin genieten op een van de gezelligste familiecampings van Twente! Op De Rammelbeek verveel je je geen moment.

De Vossenburcht - Kids-Campings.com

De Vossenburcht

Overijssel, Nederland

 • In de bossen
 • Animatieprogramma
 • Buitenzwembad

Op familiecamping De Vossenburcht vier je vakantie in de bossen van Overijssel en vermaak je je in de zomer met de animatie!

Krieghuusbelten - Kids-Campings.com

Krieghuusbelten

Overijssel, Nederland

 • binnen- en buitenzwembad
 • Wandel- en speelbos
 • Actieve animatie

Veel speelplezier voor de kinderen, maar ook genoeg te doen voor de ouders! Quality time met het gezin op dit familievakantiepark.

Mölke - Kids-Campings.com

Mölke

Overijssel, Nederland

 • Unieke accommodaties
 • Boot- en kanoverhuur
 • Aan rivier de Regge

Een ANWB topcamping gelegen in het mooie landschap van Twente. Huur een kano of fluisterboot en ontdek rivier de Regge!

Kids-Campings.com