Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,7

Eurosol

Aquitanië, Atlantische Kust, Frankrijk, Les Landes

  • Zwemparadijs
  • Aan zee
  • Met een tennisbaan

Een ideale omgeving voor natuurliefhebbers, zowel dicht bij de zee als in een bosrijke omgeving. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan het Chocolademuseum en sluit je dag af met een plons in één van de zwembaden van deze familiecamping!

Een prachtige camping onder de pijnbomen en aan de kust; dat is Camping Eurosol. Vanaf de camping rol je zo naar het strand om een duik te nemen in het heerlijke zeewater. Deze camping heeft een ideale ligging voor dagjes uit. Een dagje naar Bordeaux of richting de Spaanse kust? Of blijf je liever een dagje op de camping? Dat kan ook, er is genoeg te doen!

Animatie

Van een groot zwembad en een grote speeltuin tot de sportvelden. Er zijn genoeg faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht je van een potje tennis? Je kunt er volleyballen, basketballen of voetballen op het multisport terrein en er is een groot springkasteel. Als de kinderen zich toch even vervelen, staat het animatieteam voor ze klaar. Van knutselen en kleuren tot dansen en zingen in de minidisco. Het team heeft van alles voor je in petto om deze vakantie uit te laten blinken. In de zomermaanden juli en augustus is er regelmatig een avondshow. Dus erg leuk om met het hele gezin een show te bezoeken!

Omgeving

De omgeving biedt volop mogelijkheden voor leuke activiteiten. Op nog geen kilometer afstand van de camping kun je paardrijden over het strand, of een watersport beoefenen op de zee. Een bezoek aan het binnenland is ook zeker niet missen. Ontdek de kleine Franse dorpjes in de omgeving!

Eurosol op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com