Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Fiemme Camping Village

Italië, Trentino

  • In de Dolomieten
  • Fietsverhuur
  • Spacentrum

Genieten van de natuurrijke omgeving van de Dolomieten! Dat is dat je doet op Fiemme Camping Village! Tussen deze prachtige bergen hebben jij en jouw kids de tijd van je leven! Spelen met de animatie of lekker spetteren in het zwembad. Lees verder voor meer informatie!

Majestueuze bergen, spiegelgladde meren en ontzettend veel groen! Dat is wat je ziet op Fiemme Camping Village! Deze camping vind je midden in het prachtige berggebied van de Dolomieten. Benieuwd naar de camping en deze mooie omgeving? Lees dan verder!

Relaxen, relaxen en nog eens relaxen!

Dat is een ding wat zeker is! Niet alleen de prachtige omgeving draagt hier aan bij een rustgevende vakantie, maar ook het spacentrum zorgt ervoor dat jij helemaal zen van je vakantie terugkomt. Terwijl de kids er op los spetteren  in het zwembad, geniet jij van een lekkere massage of een goed boek. Ideaal! Het animatieteam zorgt ervoor dat jouw kids zich geen seconde hoeven te vervelen op vakantie. Knutselen, sport en spel, ze organiseren het allemaal! Ook een tocht door de bergen is zeker een aanrader! En wat doe je na een dag spelen en genieten? Nog meer genieten natuurlijk! Eet een lekkere maaltijd in het restaurant op de camping!

Verblijven op grote hoogte

Op deze camping in de bergen verblijf je natuurlijk ook in stijl. Met een houten uitstraling en schattig interieur is het helemaal in de stijl van de regio. En wil je je eigen maaltje klaarmaken? Dat kan! Je hebt namelijk een keukentje in de accommodatie! Ook ligt er heerlijk fris beddengoed op je te wachten bij aankomst.

Een natuurrijke vakantie

Met de ligging van de camping zit je perfect als jij een echte natuurliefhebber bent! Fiemme Camping Village vind je in het hart van de Dolomieten. Overal waar je kijkt is het groen en bebost. Haal dus een heerlijke frisse neus bij een wandeling door de bergen of bezoek de verschillende middeleeuwse dorpjes in de omgeving. Daarbij mag een bezoekje aan Bolzano ook zeker niet uitblijven met de verschillende historische architectuur. Tot snel op Fiemme Camping Village!

Fiemme Camping Village op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com