Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
8,4

Haut Dick

Frankrijk, Noord-Frankrijk, Normandië

  • Kleine camping
  • Minigolf
  • Strand

Le Haut Dick is een kleine en kindvriendelijke camping in Cotentin, de punt van Normandie. Er zijn 71 kampeerplaatsen, en daarnaast zijn ook stacaravans beschikbaar. Huisdieren zijn van harte welkom op de camping, en het is ook mogelijk om een babypakket te huren.

Camping

Op Haut Dick wordt de animatie verzorgt door een Nederlander. ’s Ochtends komen de allerkleinsten knutselen en spelen in de miniclub, ’s middags zijn er sporttoernooien en ’s avonds zijn er minidisco’s, concerten en karaoke.

Bij het ronde zwembad staat ook een apart pierenbadje. Je kunt op het groene terras genieten van de pizza’s van de camping zelf, maar die kun je ook ophalen en op je eigen plekje opeten. Verder verhuurt de camping mountainbikes, tandems en barbecues.

Omgeving

Als je genoeg hebt gezien van de camping, ben je in enkele minuten op het Normandische strand. Hier kun je heerlijk uitwaaien tijdens een wandeling, of zandkastelen bouwen met de kleinsten. Het is ook mogelijk om te kanoën op rivieren of op tochten te maken met een jeep.

De Chausey eilanden zijn prachtig en zeker een bezoekje waard. Spot ooievaren en wilde paarden, of maak een boottocht over de rivieren. Je kunt de omgeving ook per paard verkennen.

Haut Dick op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Côte de Nacre - Kids-Campings.com

Côte de Nacre

Normandië, Noord-Frankrijk, Frankrijk

  • 500 meter van de kust
  • Zwembad met glijbanen
  • Synthetische ijsbaan

In Normandië ligt kindercamping Côte de Nacre. Maak een wandeling langs de kustlijn van Normandië of geniet van de vele activiteiten op de camping.

Kids-Campings.com