Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs
7,5

International du Lac d’Annecy

Frankrijk, Franse Alpen, Meer van Annecy, Rhône-Alpes, Zuid-Frankrijk

  • Camping aan meer
  • Groot zwemparadijs
  • Nederlands animatieteam

Overnachten met uitzicht op het meer van Annecy tussen de bergen, een droomomgeving!

Op negenhonderd meter van het meer van Annecy ligt camping International du Lac d’Annecy. Dit is een grote camping van 2,5 hectare met 163 accommodatiemogelijkheden. Mobilhome of caravan, tent of chalet: het kan allemaal op International du Lac d’Annecy.

Faciliteiten

De camping heeft een groot zwemparadijs, compleet met glijbaan en zonnebedden. Ook is er een apart kinderbadje. Daarnaast heeft International du Lac d’Annecy een groot sportterrein, waar je kunt volleyballen, basketballen, voetballen en mini-tennissen.

De camping heeft een animatieteam van twee Nederlandse jongeren. Zij organiseren activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen. Hieronder vallen de miniclub en de minidisco, maar ook sporttoernooien en avondactiviteiten zoals karaoke. Er is ook een pingpongtafel en een terrein voor jeu de boules.

Omgeving

Allereerst is er natuurlijk het meer van Annecy: prachtig blauw water in een bijzonder groene omgeving. Om het meer heen wordt dan ook veel gewandeld en gefietst. Ook in het water is er volop vermaak, je kunt er onder meer zeilien en waterskiën.

Voor cultuur kun je natuurlijk de oude stad Annecy opzoeken. Hier kun je een hoop musea en ook een paar kastelen bezichtigen. Aan de westkant van de Franse Alpen ligt daarnaast het natuurpark Massif des Bauges: zeker een bezoekje waard!

International du Lac d’Annecy op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com