Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs
9

Bretonnière

Atlantische Kust, Frankrijk, Vendée

  • Landelijk gelegen
  • Apart kinderbad
  • Speeltuin

Camping met een prachtige ligging vlakbij de zee waar het hele gezin zich vermaakt. Actief of ontspannen, het kan allemaal!

Camping la Bretonnière  is een kindvriendelijke camping in de Vendée. Het terrein van de camping is ongeveer zes hectare, met grote staanplaatsen van 150 tot 200 vierkante meter. De Atlantische Oceaan ligt op slechts een kwartiertje rijden. Drie kilometer van de camping ligt het mooie meer van Jaunay, en de directe omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten.

Animatie

Elke maandag tot en met vrijdag wacht het Nederlandse animatieteam op de kinderen in de miniclub. Daar spelen ze met mascotte Buddy en ontmoeten ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Er is genoeg speelplezier dus! In de middag kunnen de tieners hun energie kwijt bij de sporttoernooien. Ook wordt er wekelijks een kinderspektakel georganiseerd, waar alle kinderen hun talenten laten zien tijdens een show. Super leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders natuurlijk!

Zwembad

Een middagje in het zwembad? De kinderen vermaken zich echt wel in het koele water. Zelfs de allerkleinsten kunnen ze goed vermaken in het kinderbad. Er zijn genoeg speeltoestellen om mee te spelen. Er is dus ook genoeg waterplezier op camping la Bretonnière.

Regent het? Het schuifdak van het zwembad kan dicht, zodat het water schoon blijft. Vergeet niet om mee te doen aan de aquagym…

Bretonnière op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Tropicana - Kids-Campings.com

Tropicana

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Zwemparadijs
  • Aan de Atlantische Kust
  • Sauna en Hammam

Tropicana is een prachtige kindercamping in de Vendée. Geniet in het waterpark, of laat je entertainen door het internationale animatieteam.

La Guyonnière - Kids-Campings.com

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Kids-Campings.com