Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Colombier

Atlantische Kust, Frankrijk, Loire, Poitou-Charentes, Vendée

  • Naturistencamping
  • Verwarmd zwembad
  • Bosrijke omgeving

Colombier op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Le Colombier is een prachtige naturistencamping in het zuiden van de Vendée, een prachtig zonovergoten gebied in West-Frankrijk.  De Vendée staat bekend om zijn vele monumenten en schitterende zandstranden. Le Colombier is een rustige, kindvriendelijke camping omgeven door een groot bos. Vrijheid en ruimte zijn de sleutelwoorden op deze familiecamping.

Animatie

In het hoogseizoen zorgt de Nederlandse animatrice voor vermaak. Zo is er een miniclub waar kinderen knutselwerkjes maken en spelletjes spelen. Voor de wat oudere kinderen zijn er grote speurtochten. ‘s Avonds kunnen kinderen dansen op de minidisco, en voor volwassenen worden hier ook muzikale activiteiten georganiseerd.

De camping is een naturistencamping, waardoor je echt helemaal in evenwicht kunt komen met de natuur. De sfeer is dan ook uitermate ontspannen: niks moet, alles mag.

Waterpret

Neem een verfrissende duik in het ruime verwarmde zwembad of spetter met de kinderen in het aparte kinderbadje. Kom tot rust in de jacuzzi of geniet in de sauna. Rondom het zwembad zijn ligstoelen opgesteld waar je gratis gebruik van kunt maken.

Ook ligt de camping aan de rivier de Theu. Le Colombier heeft hieraan een privéstrandje, dus ook hier kun je heerlijk tot rust komen met een boek. De kinderen kunnen ongestoord hun gang gaan aan het rustige riviertje.

Colombier kenmerken

  • Naturistencamping
  • Verwarmd zwembad
  • Bosrijke omgeving

In de buurt van Colombier

Château la Forêt

Meer informatie »

Overige bestemmingen in de buurt

Château la Forêt - Kids-Campings.com

Château la Forêt

Vendée, Poitou-Charentes, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Drie meren
  • Twintig minuten van zee
  • Zwemparadijs

Kleinschalige camping, waar toch van alles wordt georganiseerd voor jong en oud. Een intieme en gezellige sfeer maakt dit een top bestemming!

Kids-Campings.com