Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs
9,1

Monplaisir

Frankrijk, Provence, Rhône-Alpes

  • Midden in natuurpark
  • Pingpongtafels
  • Speelplaats

Kindercamping Monplaisir ligt in het hart van het natuurpark van de Alpilles, op 800 meter van het kleine dorpje Saint Rémy. De camping heeft 140 ruime kampeerplaatsen, maar ook 12 verhuuraccommodaties, en bestaat al sinds 1974. In de omgeving van Monplaisir is van alles mogelijk: ontdek de prachtige flora en fauna in het natuurpark of ga abseilen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

In het zuiden van Frankrijk, middenin het Regionaal Natuurpark van de Alpilles, ligt Camping Monplaisir. Het is een echte familiecamping met personeel dat er alles aan doet om de vakantie van jouw gezin niet alleen toe doen slagen, maar onvergetelijk te maken.

Camping Monplaisir

De camping heeft 140 ruime kampeerplaatsen en 12 verhuuraccommodaties en bestaat al sinds 1974. De activiteiten voor de kinderen op de camping worden verzorgd door twee personen, waaronder een Nederlandse animatrice. Mede door hen zullen ze een onvergetelijke vakantie beleven, want op de miniclub en tijdens de minidisco zullen ze zich niet vervelen. Ook zijn er dagelijks sporttoernooien op de camping, waar jong en oud hun energie kwijt kunnen.

Kindercamping Monplaisir ligt in het hart van het natuurpark van de Alpilles, op 800 meter van het kleine dorpje Saint Rémy. Het personeel bij de receptie op de camping probeert het je ook zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ze zullen je hartelijk verwelkomen, en staan iedere dag voor je klaar om je te voorzien van ontbijt of om mee te denken over uitjes in de buurt. De camping heeft ook een eigen restaurant, waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast is er een klein winkeltje.

In de omgeving van Monplaisir is van alles mogelijk. Ontdek de prachtige flora en fauna in het natuurpark of ga abseilen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Faciliteiten

Vermaak je je liever zonder het personeel? Op Monplaisir zijn er genoeg faciliteiten om dat te kunnen doen. Zo is er het verwarmde, ruime zwembad met een klein bubbelbad en een klein watervalletje. Er is ook een apart kinderbadje bij het zwembad zodat de kleinsten ook volop kunnen genieten.

Speel een tafeltennistoernooi tegen de andere kinderen op de camping, of ga na het zwemmen nog lekker even voetballen op het voetbalveld en jeu de boulen op de camping. Het is ook mogelijk om fietsen, waaronder elektrische, te huren op de camping.

Monplaisir op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Ramières - Kids-Campings.com

Ramières

Zuid-Frankrijk, Rhône-Alpes, Provence, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

  • Tussen de lavendelvelden
  • Terrassencamping
  • Sportieve Alpenvakantie

Vanaf kindercamping Les Ramieres heb je een prachtig uitzicht op lavendelvelden, olijfbomen en bergen. Geniet in het zwembad van dit uitzicht!

Kids-Campings.com