Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Pelso

Balatonmeer, Hongarije

  • Speeltuin op het strand
  • Fietsverhuur
  • Uitstapje Budapest

Heerlijk genieten aan het Balatonmeer dichtbij Boedapest, doe je bij Pelso! Hier kom jij en de kids zeker weten de vakantie goed door in het mooie Hongarije. Fijne vakantie!

Welkom in het mooie Hongarije op Pelso waar de animateurs jou en de kids met open armen ontvangen. Hier zijn er in en rondom de camping veel activiteiten te doen voor jong en oud. Van diverse sportactiviteiten tot omgeving verkennen en leuke uitstapjes, Pelso is de ideale accommodatie! Lees je mee voor meer informatie?

Heerlijk genieten op Pelso

Op Pelso geniet je van een ruime zwembad met een zonneterras. Hier beleven jouw kinderen veel waterpret! En jij? Of je nou wel of niet het water in wilt, je kan er ook voor kiezen om toe te kijken. Lekker lui vanuit jouw ligstoel op het zonneterras, sippend aan een drankje. Klinkt goed, toch? Ook de allerkleinste van de familie kan waterpret beleven in het kinderbadje. Zo is er voor iedereen wel wat te doen en hoeft niemand buitengesloten te voelen.

Hebben de kinderen even gehad aan water? Stuur ze dan naar het animatieteam! In de miniclubs probeert het team een zo leuk mogelijke middag te maken voor jouw kids. Jij kan ondertussen een fiets huren en fietsroutes afleggen. Pelso ligt namelijk aangrenzend aan een meer en dit beloofd voor mooie uitzichten! Zodra het avond is en iedereen weer bij elkaar is verzameld, kunnen jullie nog genieten van de vele avondprogramma’s vanuit de camping.

Leuke verblijfsmogelijkheden

De camping beschikt over twee eetgelegenheden, twee bars en een minimarkt. Kies je ervoor om te koken voor het gezin of ga je toch liever uiteten? De keus is aan jou! Zodra de energie weer is aangevuld en de kinderen moe beginnen te worden, is het tijd om naar bed te gaan. Geen getreurd! De volgende dag staat al te wachten op jou.

Pelso biedt accommodaties aan in de vorm van een stacaravan waarin je de keus krijgt uit vijf verschillende niveaus. Stacaravan Pelso is hiermee het grootst en biedt ruimte aan voor maximaal zes volwassenen en twee kinderen. Verder heb je nog de keus uit Deluxe, Premium, Optimum en Beachview. Hierbij bieden de accommodaties ruimte aan voor vier volwassenen en twee kinderen. Wat je ook kiest, je gaat je gegarandeerd thuisvoelen! Dus weet jij al wat het gaat worden voor jou?

Pelso op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Village Aranypart - Kids-Campings.com

Village Aranypart

Balatonmeer, Hongarije

  • Naast glijbanenpark
  • Aan het meer
  • Animatieprogramma

Een heerlijke vakantie aan het Balatonmeer in Hongarije beleef je hier. Naast de camping ligt een heus glijbanenpark voor extra waterpret.

Füred - Kids-Campings.com

Füred

Balatonmeer, Hongarije

  • Meer met glijbanen
  • Watersporten
  • Animatie

Een originele variant op een zwembad met glijbanen: een meer met glijbanen en vele watersporten om uit te proberen!

Kids-Campings.com