Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Pilon d’Agel

Côte d'Azur, Frankrijk, Franse Alpen, Provence, Zuid-Frankrijk

  • Knus en gemoedelijk
  • Vlakbij Avignon
  • Apart kinderbadje

Pilon d’Agel op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Le Pilon d’Agel is een kleine, kindvriendelijke camping midden in de prachtige Provence. Grote steden vlakbij zijn Avignon en Saint-Remy. De camping strekt zich uit over vier hectare en heeft 85 ruime, schaduwrijke kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting. De camping verhuurt ook mobilhomes en chalets voor iedereen die wat comfortabeler wil kamperen.

Animatie

Op de camping worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo kun je ’s avonds gratis meedoen met karaoke, muziekavonden en bingo. ’s Middags zijn er andere activiteiten, zoals jeu de boules.

Speciaal voor de kinderen zijn er grote sporttoernooien, zoals waterpolo en voetbal. Ook kunnen ze meedoen met pingpong en tafelvoetbal. Daarnaast organiseert het animatieteam, waaronder een Nederlandse animatrice, elke ochtend een miniclub en danst zij een paar keer per week de minidisco met jullie.

Faciliteiten

Neem een verfrissende duik in het zwembad, of kom helemaal tot rust op een van de ligstoelen die rond het zwembad staan opgesteld. Voor de allerkleinsten is er een apart kinderbad aanwezig.

Daarnaast kunnen kinderen tafelvoetballen en pingpongen. In het hoogseizoen heeft le Pilon d’Agel een restaurant, waar je eten kunt bestellen of opeten. In de buurt zit een bakkertje en een treinstation, maar bezoek ook zeker een van de marktjes en bekijk de lavendelvelden in de buurt.

Pilon d’Agel kenmerken

  • Knus en gemoedelijk
  • Vlakbij Avignon
  • Apart kinderbadje

Kids-Campings.com