Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vitamaris

Vitamaris

Nederland, Op de wadden

 • Airtrampoline
 • Op Schiermonnikoog
 • Recreatieruimte

Heerlijk uitwaaien aan het strand op het kleinste waddeneiland van Nederland: Schiermonnikoog. Tijdens je vakantie kom je helemaal tot rust aan het strand of in de wellness. Terwijl jij lekker aan het relaxen bent vermaken de kinderen zich optimaal in de speeltuinen en het zwembad.

Rust en ruimte vind je op het kleinste waddeneiland: Schiermonnikoog. Op Schiermonnikoog middenin het Nationaal park ligt Landal Vitamaris. Na een heerlijke wandeling van tien minuten sta je al met je voeten op het heerlijke zandstrand. En het kan nog beter! Vanuit je appartement heb je ruim uitzicht over de prachtige natuur. Om tijdens de vakantie optimaal te genieten zijn de bedden al voor je opgemaakt bij aankomst en word je vanaf de boot naar het park gebracht. Dat is pas echt vakantie.

Faciliteiten op Vitamaris

Wat een service hebben ze op Vitamaris! Dit is echt optimaal genieten tijdens je vakantie. Van tevoren kun je je boodschappen online bestellen zodat deze bij aankomst al klaarstaan in je accommodatie. Of geniet van de ontbijtservice met verse, warme broodjes. Na het ontbijt kun je met het hele gezin een verfrissende duik nemen in het zwembad. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om volledig te ontspannen in de wellness. Met mooi weer mag een stranddag natuurlijk niet overgeslagen worden!

Animatie

Tijdens de schoolvakanties is het iedere dag weer feest met het fun- en entertainment team. Voor jong en oud worden er veel creatieve en sportieve activiteiten georganiseerd. Hier ontmoeten de kinderen vakantievriendjes en vriendinnetjes om de volgende dag gezellig mee te spelen. Samen met het animatieteam kunnen ze creatief knutselen of dansen.

Omgeving

De beste picknick spot is toch echt de duinen, strijk neer langs het breedste zandstrand van Europa. Je hoeft maar om je heen te kijken en je bent volledig omringd door de prachtige natuur. Pak de fiets of wandel over de paden die je over de rest van het eiland leiden. Door de bossen, duinen en langs de typische huizen van het eiland. Wil je nog meer over het eiland te weten komen? Bezoek dan het schelpenmuseum paal veertien en bekijk 1500 verschillende soorten schelpen.

Vitamaris op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Sluftervallei - Kids-Campings.com

Sluftervallei

Texel, Op de wadden, Nederland

 • Waterattracties
 • Waterspeelplaats
 • Mascotte Bollo

Heerlijk vertoeven in het Waddengebied, met zwemparadijs en allerlei activiteiten op het park! Voor een gezellige vakantie met Bollo.

Kustpark Texel - Kids-Campings.com

Kustpark Texel

Texel, Op de wadden, Nederland

 • Omgeven door natuur
 • Strand op 2,5 km
 • Subtropisch zwemparadijs

Kustpark Texel is een mooi vakantiepark nabij de badplaats De Koog, met een subtropisch zwemparadijs!

Boomhiemke - Kids-Campings.com

Boomhiemke

Op de wadden, Ameland, Nederland

 • Vakantiepark op Ameland
 • Dichtbij de duinen en het strand
 • Zwembad en speeltuinen

Genieten op één van de mooiste plekjes van Ameland, lekker dicht bij de duinen, de hei en het strand. Het park heeft ook een binnenzwembad!

Kids-Campings.com