Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Bezoek Kids-Campings op de Vakantiebeurs

Deze week zijn wij te vinden op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je graag inspiratie opdoen voor je volgende vakantie? Dan is de Vakantiebeurs de uitgelezen plek om dit te doen. Neem de kids mee en maak er een leuk dagje uit van!

De kidsroute

Ook dit jaar is er zoals gebruikelijk weer een gezellige kidsroute op de Vakantiebeurs. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld bij onze stand kleuren in de miniclub, maar ook meedoen met de minidisco een keer per uur. Ook kun je bijvoorbeeld meedoen met de Walkie Talkie tour van Vacanceselect. Ga op schattenjacht en ontdek met behulp van hints een aantal leuke schatten die verborgen zijn in hal 7 en 8. Als je alle schatten gevonden hebt, krijg je een leuk presentje. Ook gaaf voor de kids: de waterbak in hal 10. Hier kun je een poging doen tot suppen of kajakken of bijvoorbeeld een ritje maken in het reuzenrad. Volop vermaak dus voor de kinderen.

Vakantiebeurs 2019 Kids-Campings

De kidszone

Wil je graag wat extra vermaak voor de kinderen, terwijl jij rustig de volgende vakantiebestemming uitzoekt? Hou je paspoort bij de hand voor een reis vol spannende activiteiten in de kidszone. Een nieuw initiatief dit jaar met extra veel dolle pret voor de kinderen. Hier vind je van vrijdag tot en met zondag animateurs die je maar wat graag vermaken. Zo is er de welbekende minidisco, kun je een potje Wiien, laat je je schminken tot je lievelingsdier, knutsel je de mooiste vakantieherinneringen of speel je met kinetisch zand. De kinderen zijn hier niet meer weg te slaan! Ideaal dus als je even rustig informatie wilt vragen bij een van de stands.

Kids-Campings Vakantiebeurs 2019

Bezoek ons in hal 7 op stand F052 en vind jouw volgende kindvriendelijke vakantiebestemming. Kaartjes voor de Vakantiebeurs koop je via de website of aan de kassa van de Jaarbeurs.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com