Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Buitenspelen voor gamers: op Fortnitekamp met TeamAnimation en WePlay Esports

Deze zomer kunnen kinderen van 8-12 jaar op Fortnitekamp: drie dagen real life Fortnite spelen in Nederland. Een gouden combinatie van gamen en actief zijn. Lees hieronder meer over dit initiatief van TeamAnimation en WePlay Esports.

Fortnitekamp - kids-campings.com

Fortnite in real life

Tijdens het Fortnitekamp staan alle activiteiten in het thema van de game Fortnite. Speel bijvoorbeeld Fortnitetrefbal of ga voor een potje Fortnitelasergamen. Tijdens het kamp maken kinderen nieuwe fortnitevrienden en staat ook een ontmoeting met Games4Real of UberQuin op het programma. 

Joran de Vries van WePlay Esports: “Met WePlay Esports organiseren we real life events voor verschillende populaire games. Fortnite is een van de populairste games onder kinderen van 8-12 jaar en het liefst spelen kids deze game de hele dag. Toch vinden we het ook belangrijk dat kinderen buiten spelen en actief bezig zijn. Daarom zijn we dit initiatief gestart in samenwerking met TeamAnimation, Frequin.tv en My Greatest Party”.

Fortnitekamp - kids-campings.com

Let the battle begin

Het Fortnitekamp vindt plaats op het terrein van ‘t Campvelt op de Veluwe. Hier waan je je midden in het bos op een supergroot lasergame battlefield met loopgraven, bunkers, schuilplaatsen, wachttoren, tunnels en een commandopost. De aankleding wordt verzorgd door My Greatest Party.

Richard Otten, eigenaar van TeamAnimation, is blij met de samenwerking met WePlay Esports: “We zijn jaarlijks actief op campings en vakantieparken in binnen- en buitenland. Ook wij merken dat Fortnite een hype is. Toen Joran me belde over dit initiatief was ik direct enthousiast”. 

Het zomerkamp is een mooie manier voor kinderen om hun favoriete game te kunnen spelen, maar tegelijkertijd ook te zorgen dat ze wel bewegen en in de buitenlucht zijn. “Vooral die combinatie zal denk ik ook ouders aanspreken”, lacht Otten. TeamAnimation heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van entertainment op campings, vakantieparken en evenementen. “Deze zomer zullen we ook zorgen voor een uitgebreid programma vol Fortnite activiteiten.”

Fortnitekamp - kids-campings.com

Het Fortnitekamp duurt drie dagen met twee overnachtingen en is al te boeken via de website www.fortnitekampen.nl. Ook de eerste marketingcampagne staat live via Frequin.tv. Er zijn maximaal 60 plekken per kamp en het eerste kamp start op 9 augustus. 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Bretonnière

Familie Wijsman, 27 november 2015

Zeer ruime campingplaatsen

Zeer betrokken eigenaren die volop meedraaien, goede service, volop informatie over activiteiten in de omgeving. Leuk animatieprogramma, zéér enthousiast verzorgd door Merel, van Team4Animation. Prettig aan de camping was naast de zeer ruime campingplaatsen, ook dat – ondanks dat het een middelgrote camping is – het kleinschalig oogt, door de 4-6 meter hoge hagen tussen de verschillende delen van de camping.

Bezocht Bretonnière in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com