Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met de Bürstner naar de Drôme: een bezoek aan camping La Poche

In het zuiden van de Drôme ligt kindvriendelijke camping La Poche. Eén van de campings die Suzan en ik met eigen ogen hebben gezien tijdens onze camperreis door Europa. Deze camping heeft een fantastische ligging met ruime, schaduwrijke kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting. Door de gunstige ligging van La Poche kun je tijdens je vakantie gevarieerde landschappen ontdekken: binnen twee uur ben je bij de Middellandse Zee, de bergen van de Vercors liggen op een uurtje afstand en binnen een half uur ben je in de Ardèche.

burstner camping la poche

Activiteiten op camping La Poche

De activiteiten op camping La Poche worden verzorgd door een Nederlandse en een Franse animateur. Er is een afwisselend animatieprogramma, welke elk jaar ook weer uit een aantal andere activiteiten bestaat. In het hoogseizoen organiseren zij miniclubs, waar kinderen komen knutselen en spelen, minidisco’s en sporttoernooien. De kleintjes gaan graag op ontdekkingstocht in en rond het beekje wat door de camping heen loopt. ’s Avonds is er muziek op de camping, en kun je in thema dansen op bandjes of karaokegezang of meedoen met de playbackshow.

Daarnaast zijn er bijzondere activiteiten op en rond de camping zoals boogschieten, spooktochten, dropping en nachtzwemmen . Ontdek de omgeving per kano, mountainbike of per quad, of ga een middagje met vakantievrienden paintballen. Ook kun je een balletje trappen op het voetbalveld, overslaan op het volleybalveld en smashes maken aan een pingpongtafel. Het speelveld is enorm groot, en er wordt ook regelmatig een zeephelling gemaakt. Gaaf!
speelveld la poche

Zwembad

Het zwembad met apart kinderbad voor de kleintjes staat garant voor ontspanning en plezier, maar ook voor sport. Het animatieteam zal ’s ochtends lessen aquagym geven, terwijl er later op de dag misschien een waterpolotoernooi wordt gehouden.

Rondom het zwembad staan ligstoelen, waarop je heerlijk van de zon kunt genieten. Ook kun je vanuit hier de kinderen in de gaten houden.

zwembad la poche

Op onze foto’s ziet het er nog rustig uit, maar eigenaar Jean vertelde ons dat het een gezellige bedoening is in de zomermaanden. Camping La Poche is een echte familiecamping!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com