Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Camping Coudoulets: genieten aan de Ardèche

We zijn inmiddels ruim een week onderweg en vandaag zijn we Frankrijk ingereden. Een tocht vanaf de Bloemenrivièra, langs de Côte d’Azur en naar de Ardèche! Wat een prachtige rit, langs de zee en dan langzaam de bergen in. Op zoek naar camping Coudoulets, waar onze college Renske als animateur werkt. Tijd voor een bezoek!

Ardèche rivier

Eenmaal aangekomen op de camping werden we door Anne-Marie, de eigenaresse van de camping, naar onze plek gebracht. En dat was niet zomaar een plekje, maar met een uitzicht op de Ardèche rivier. Wauw!

Nadat we gesetteld waren hadden Suzan en ik toch heel veel zin om even het zwembad in te duiken. Dit was de eerste dag dat het niet meer boven de 30 graden was, wat voor ons eigenlijk wel lekker was. Er zijn drie grote zwembaden en een peuterbad met allemaal leuke speeltoestellen. Eén van de zwembaden is half overdekt en kan helemaal dichtgeschoven worden zodat je een binnenzwembad hebt. Met 4 bubbel-ligbedden in het water lagen we we hier even echt te ontspannen.

Camping les Coudoulets zwembad

Heb je op vakantie nou een sport-stop en wil je toch even iets actiefs doen? Dan staan er in het zwembad ook 2 fietsen, waar je in het water kunt fietsen. Toch nog een beetje actieve beweging op je zwembad-dag!

Lenny de Vos

We hadden besloten om lekker een dagje op de camping te blijven, even ontspannen en de animatie te zien. Want op camping Coudoulets woont Lenny de Vos! Tijdens de minidisco was het één groot feest, vooral toen na twee dansjes Lenny langskwam. Het is dan zo leuk om te vrolijke gezichtjes van de kindjes te zien.

 Lenny de Vos op Coudoulets

Muziekquiz

Na de minidisco en het maken van veel foto’s hebben een heerlijke hap gegeten in het restaurant. Een hap? Ja, zeker! Na een hamburger met patat te hebben gegeten had ik wel genoeg gehad en de helft van mijn bord lag nog vol met patat. Maar het eten, dat is overheerlijk!

Het leuke van de animatie op Coudoulets is dat het niet alleen voor kinderen is, maar er ook avondprogramma’s worden georganiseerd. Op de avond dat wij er waren, organiseerde Renske een muziekquiz. Met Franse, Nederlandse en internationale liedjes, waar wij maar al te graag aan meededen. Met een tweede plek en een hoop lol liepen we terug naar de camper: een voldane dag en wat een leuke camping!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com