Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Camping Soulac Plage: ik ben fan!

In mijn blog voor Glamping.nl heb je kunnen lezen over het glamping sprookje van Bo en de Chef, dat zich nu afspeelt op Camping Soulac Plage ****, Aquitaine. Waarom ik fan ben van deze glamping? Daar kom je in dit blog achter.

Met maar liefst 4 sterren ligt deze glamping op het strand (oké, een klein stukje terug dan, je houdt nog net droge voeten), de 508 plaatsen zijn schaduwrijk door de pijnbomen en hier kom je in de ochtend Bo tegen op haar fiets. Op weg naar de bakker of om een gast tot in de puntjes te verzorgen. Kleine tip: als ze aan komt scheuren, doe een stapje naar achteren… Ik spreek uit ervaring.

soulac plage strand

Neem elke ochtend een duik in de warme zee en zie de surfers stunten in het water. Liever geen zout in je haar? Neem een kijkje in het reusachtige zwembad, jacuzzi’s, glijbanen en een koepel wanneer het slecht weer is. Wat natuurlijk nooit gebeurt tijdens je vakantie.

Een feest voor het animatieteam, het zwembad wordt regelmatig gebruikt voor poolparty’s, aquagym en waterspellen. Daarnaast is er voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten ben je van harte welkom in de Kid’s Club. Lekker creatief bezig zijn met klei, verf of fijn een spelletje spelen.

soulac plage animatie

Ben jij die competitieveling die altijd aan alles mee doet? Haal je hart op bij de petanque baan, op het volleyveld, bij de tennisbaan of ga heerlijk surfen!

Ben jij die stoere 14 jarige? Yes, ook voor jou hebben Bo en Chef iets klaar staan. Ren dus snel naar de receptie om je in te schrijven voor een van de leuke activiteiten.

En aan de ouders, zoals jullie lezen is de glamping een feest voor kids, van klein tot groot. Maar ook aan jullie is gedacht. Geef je op voor een van de wijnproeverijen en ga mee naar de wijngaard. Laat je informeren door de boer en kom thuis met een aantal goede flessen wijn rijker.

Oké, ik denk dat het redelijk duidelijk is dat ik fan ben van deze glamping. De omgeving is prachtig en wacht om ontdekt te worden, maar dat laat ik aan jou over. Laat je me wat weten als je een goede tip hebt?

En, doe de groetjes aan Bo en aan de Chef!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com