Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Kids-Campings.com

Meedoen met de animatie!

Direct boeken »

Frankrijk, Franse Alpen, Rhône-Alpes

Mette Bijeman

'"Kindercamping Lac du Lit du Roi ligt aan de rand van het meer en heeft een prachtig uitzicht. Relaxen bij het zwembad of op het privéstrand en sportieve activiteiten, alles is mogelijk!"

Direct boeken »

Lac du Lit du Roi

 Lekker spelen aan het meer

Ten oosten van Lyon ligt de kindvriendelijke familiecamping du Lac du Lit du Roi. Zoals de naam al zegt, ligt de camping aan een meer. Veel staanplaatsen liggen dan ook direct aan het water, en ook vanuit de huuraccommodaties is dit water makkelijk te bereiken.

Service

In juli en augustus organiseert de Nederlandse animatrice miniclubs, minidisco’s, sporttoernooien en andere spellen. ’s Avonds kun je mee-eten met de barbecue, dansen op een concert of kijken naar een voorstelling.

De camping heeft ook een buitenzwembad, waar waterspellen en aquagym worden georganiseerd. De allerkleinsten kunnen spelen in de waterspeeltuin. Het zwembad biedt uitzicht op het meer en het strand, waar je kajaks en waterfietsen kunt huren.

Omgeving

Door de ligging bij Zwitserland en in de Franse Alpen, is camping du Lac du Lit du Roi ideaal voor een sportieve én een relaxte vakantie. In de bergen kun je prachtig wandelen, over sommige routes kun je de hele dag doen. Ook zijn er speciale routes voor mountainbikers en wielrenners.

Daarnaast biedt deze natuurlijke omgeving veel ontspanningsmogelijkheden. Naast het meer van de camping zelf, liggen er in de buurt talloze wateren, zoals het Lac d’Annecy. Ook kun je verschillende wijnboeren bezoeken, of misschien zelfs het wijnmuseum. Daarnaast liggen er in de buurt veel pittoreske dorpjes, zoals Vognes.

Kids-Campings.com