Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Coin Tranquille: zon, ruimte en culinair genieten

Tussen Grenoble en Lyon...

Enkele jaren geleden heb ik een zomer als animateur gewerkt op camping Coin Tranquille. Hoewel het voor mij een geweldige tijd was, kan ik deze camping ook zeker aanraden bij vakantiegangers die nog op zoek zijn naar een leuke camping.

Ligging

De camping ligt in de Isère, een departement dat niet zo bekend is bij veel Nederlanders. Maar, als ik zeg dat het departement naast de Drôme ligt, gaat er al bij meer mensen een lichtje branden. Rechts onder Lyon zeg maar. Hoe verder je onder Lyon komt, hoe mooier het weer, wordt wel eens gezegd. Veel zon en fijne temperaturen dus.

Verder ligt de camping tussen de glooiende velden. Hoewel je de Alpen in de verte kunt zien liggen, zijn de hoogteverschillen op de camping gering. De plaatsen zijn ruim en goed afgebakend met brede hagen. De aardige en hardwerkende eigenaren vinden het erg belangrijk dat het netjes is op de camping, en dat valt op. Al met al maakt dit dat de camping een ruime en nette indruk geeft.

Bekend restaurant

Waar de camping vooral het meest beroemd over is onder de Fransen zelf, is haar geweldige restaurant. Als vanuit alle dorpen en steden in de buurt de locals komen om te eten in het bekende restaurant, dan móet het wel goed zijn.

Eens per week wordt een gezellige barbecueavond georganiseerd bij het restaurant, waar zowel Fransen als Nederlanders zich prima vermaken. Dus, om net zo te doen als de locals, hoef je niet eens de camping af: je gaat gewoon op-en-top Frans eten in het campingrestaurant!

66-article-reouverture-du-restaurant

Natuurlijk heeft de camping ook een leuk animatieteam, dat activiteiten organiseert voor iedereen. De kinderen vinden de mascotte Lenny helemaal geweldig. Maar ook voor de oudere kinderen en volwassenen is er genoeg te doen aan sport en avondactiviteiten. Ook zonder animatie vermaakt iedereen zich prima in het zwembad. En, voor wie écht een dagje uit wil, ligt Walibi Frankrijk op 20 minuten rijden…

Kortom, voor een fijne vakantie met heerlijk eten, ruimte, prachtig weer en leuke activiteiten ben je op camping Coin Tranquille op het goede adres!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Lenny Club

 

logo_lenny_club

Op deze camping is Lenny de Vos aanwezig!

Lenny Club is dé ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft en heeft als belangrijke kernwaarden kleinschaligheid, persoonlijkheid en professionaliteit. Vakantie vieren op een camping waar de Lenny Club aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, voor ouder en kind. Meer informatie over de Lenny Club.

Pagina delen

Twitter


Blogcategorieën

Kids-Campings.com