Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Dagen vol speelplezier bij La Guyonnière

Ben jij nog op zoek naar een geschikte vakantiebestemming maar vind je het lastig de juiste keuze te maken? Bij La Guyonnière beleeft het hele gezin een fantastische vakantie vol speelplezier en waterpret. Het grote zwempark is heerlijk om in af te koelen op de warme Franse zomerdagen. Ook ligt de camping vlakbij zee zodat jij zelf kunt beslissen waar je wilt gaan zwemmen. Wil jij weten waarom La Guyonnière de perfecte bestemming is voor jouw gezin? Lees dan mee in dit blog.

Kies jouw favoriete zwemgebied

Met Lac du Jaunay om de hoek van de camping, het grote waterpark op de camping en de zee op slechts 15 minuten afstand is La Guyonnière de perfecte bestemming voor een vakantie vol waterpret. Jij bepaalt waar jij het liefst wilt gaan zwemmen. De kids kijken hun ogen uit in het waterpark waar ze van de verschillende glijbanen kunnen roetsjen. Dans mee tijdens de aquagym of zwem door het water tijdens een potje waterpolo. Je kunt er ook voor kiezen om een dagje te gaan zonnen aan de Franse kust. Neem wat koele drankjes mee en geniet van de warme zon op jouw gezicht. Of neem een opblaasboot mee om over het Lac Du Jaunay te varen. De kids beleven de grootste avonturen in de groene omgeving. Als dat geen genieten wordt.

Een van de drie mogelijkheden, het zwembad.
Foto van La Guyonnière

De leukste activiteiten

Iedere dag is het opnieuw een groot feest op de camping. Hebben jouw kids altijd al gedroomd van het maken van een ritje op de tractor of op een lieve pony? Bij camping La Guyonnière worden die dromen waargemaakt. Hier is het iedere ochtend mogelijk om een ritje over de camping te maken. De kids dansen, spelen en lachen de hele dag door. De minidisco is de perfecte afsluiter na een dag vol plezier in het water en in de speeltuinen. Ook als gezin kun je leuke activiteiten beleven. Er is een kinderboerderij waar je verschillende dieren tegenkomt. Zo vind je hier lama’s, dwerggeiten, duiven en konijnen. Zijn jouw kids gek van dieren? Ze mogen de dieren aaien wanneer ze maar willen.

Animatie op La Guyonnière
Foto van La Guyonnière

Sportief genieten

Ook aan sportactiviteiten is er geen gebrek op camping La Guyonnière. Veel activiteiten worden vanuit de camping georganiseerd. Zo kun je gaan hardlopen met andere vakantiegangers of surfen over de golven van de zee. De kids vinden het geweldig om te karten door de bijzondere natuur. Ook paintballen behoort tot de mogelijkheden tijdens deze vakantie. Natuurlijk kun je ook genoeg plezier beleven op de camping zelf. Hier vind je verschillende sportvelden waar je kunt voetballen en volleyballen. Ook een potje basketbal is hier niet uitgesloten. Geniet met het hele gezin van een vakantie vol sportplezier!

Sporten op La Guyonnière
Foto van La Guyonnière

Ben jij toe aan een onvergetelijke vakantie met het hele gezin? Boek hier een van de mooie accommodaties op camping La Guyonnière. Dat wordt echt genieten!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Roche d’Ully

Anoniem, 8 september 2016

Fantastisch!

De keren dat wij met de kinderen bij het animatie team geweest zijn was fantastisch. Met name Chanel, de jongedame, die onze kinderen wist te vermaken met allerlei leuke liedjes en spelletjes. Haar enthousiasme en haar bevlogenheid zorgde voor een prachtige interactie tussen haar en de kinderen. Mijn complimenten aan de organisatie, maar ook naar Chanel zelf die ondanks de 36 graden alles uit de kast haalde om de kinderen een fijne dag te bezorgen.

Bezocht Roche d’Ully in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com