Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De leukste gezinsvakantie met Vacanze Col Cuore

Iedereen die op vakantie gaat met het hele gezin weet dat je het pas echt naar je zin hebt als de kids een leuke tijd beleven. Als ze lachend de dag beginnen en hem ook weer lachend afsluiten. Juist daarom heeft Vacanze Col Cuore aan alles gedacht om de kids de tijd van hun leven hebben. En je verblijft ook nog eens op prachtige locaties in Italië! Ben jij benieuwd geworden wat deze campings allemaal aanbieden voor de kids? Bereid je voor op de leukste gezinsvakantie met Vacanze Col Cuore!

Glamping Weekend Resort

Beleef het meest fantastische uitzicht over het Gardameer wanneer je kiest voor een vakantie bij Glamping Weekend Resort. Hier is aan alles gedacht om jouw kids de tijd van hun leven te geven. Met een binnen- en een buitenspeeltuin is hier megaveel plezier te beleven. Glijden van de glijbanen of spelen met het zand. De kids hebben zoveel mogelijkheden dat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Natuurlijk is er ook waterpret te beleven. Wie gaat er het snelst met de banden van de waterglijbaan? De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen in de waterspeeltuin. Een sproeier hier en een glijbaan daar. Aan het eind van de dag heerlijk dansen in de minidisco. Het was weer een geslaagde dag!

Impressie waterpret in het zwembad.
Foto van Glamping Weekend Resort

Il Gabbiano Parc Residence

Een echte topper aan het Gardameer is Il Gabbiano Parc Residence. Met wel drie zwembaden is hier veel zwemplezier te beleven. ’s Ochtends trek je zelf een paar baantjes en ’s middags genieten de kids van het frisse water en de glijbanen. Nog op zoek naar een uitje voor het hele gezin? Op het park is een ruime kinderboerderij te vinden waar de kids de dieren kunnen aaien. Of laat de kleintjes zich vermaken bij de miniclub. Eindeloos plezier is gegarandeerd bij Il Gabbiano Parc Residence!

Impressie van zwembad en glijbanen
Foto van Il Gabbiano Parc Residence

Orlando in Chianti

Verblijf in het prachtige Toscane bij Orlando in Chianti. Hier vind je prachtige glampingaccommodaties waar je met het hele gezin in luxe kunt overnachten. Tijdens deze geweldige vakantie worden de kids vermaakt door het animatieteam met mascotte Spotty. De leukste dansjes worden hier verzonnen tijdens de minidisco. Ook voor waterpret zit je hier op de goede plek. Zie de kids eens genieten als ze roetsjen van de glijbanen. Één ding is zeker, een vakantie bij Orlando in Chianti is een vakantie vol plezier voor het hele gezin!

De leukste gezinsvakantie met Vacanze Col Cuore bij Orlando in chianti. Impressie van een zwembad
Foto van Orlando in Chianti

Wil jij ook genieten met het hele gezin? Wacht niet langer en boek snel de leukste gezinsvakantie met Vacanze Col Cuore!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Au Joyeux Réveil

Familie Stam, 9 september 2015

Enthousiasme en gezelligheid

Onze dochter Mikki had ’s ochtends een mooie lantaarn gemaakt, maar omdat wij de volgende ochtend weggingen en ze daardoor de optocht zou missen, kwam het meisje van de animatie speciaal ’s avonds naar de vouwwagen om met Mikki haar lantaarn te laten branden. De volgende ochtend vroeg kwam ze Mikki persoonlijk wakker maken omdat wij weggingen. Bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid!

Bezocht Au Joyeux Réveil in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com