Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Dit zijn de 10 leukste spelletjes voor op reis

Vind jij spelletjes spelen ook zo leuk? Ook op vakantie is dit natuurlijk een ideale bezigheid. Maar wat doe je als de dobbelsteen alle kanten op vliegt en de pionnetjes door de hele auto heen vliegen? Dan is een speciale reiseditie natuurlijk de perfecte uitvinding. Wij zetten in dit blog de 10 leukste reisspelletjes op een rij. Zo spelen de kids heerlijk rustig een spelletje in de auto zodat jullie optimaal kunnen genieten van de mooie omgeving. Lees je ook mee?

Kamperen op Belledonne - Kids-Campings

Foto van Belledonne

Qwixx

Even geen zin om over de camping te struinen of neer te strijken op het terras? Dan is een gezellig spelletje met het hele gezin de ideale bezigheid! Aan de picknicktafel geniet je van een gezellig dobbelspel samen met een lekker hapje en drankje. Zie jij jezelf al zitten?

Foto via Pxhere

Skip-Bo

Skip-Bo is een leuk en makkelijk te leren kaartspelletje voor het hele gezin! Je kunt het spelen vanaf 7 jaar met 2 tot 6 personen. Het doel van het spel is om als eerst je stapeltje kaarten kwijt te raken in volgorde van 1 tot en met 12. Ook de kids hebben dit spel binnen no time door. Ideaal voor op de picknicktafel op de camping en je neemt het ook nog eens makkelijk mee!

Mens erger je niet – Reiseditie

Mens erger je niet - de 10 leukste reisspelletjes, kids-campings.com

Foto via Pxhere

Op zoek naar een gezellig spelletje voor het hele gezin? Dan is de welbekende Mens Erger Je Niet Reiseditie perfect. Zelfs in de auto kun je het spelen door de handige reiseditie. Zo hoef je je niet te vervelen tijdens die urenlange autorit. Wie heeft als eerst alle 4 de pionnetjes binnen? Maar, pas op. Onderweg kun je er altijd af gegooid worden door je eigen kids waardoor het altijd spannend blijft! Je speelt Mens erger je niet met 2 tot 4 personen en het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Uno Junior

Een potje Uno mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje met leukste reisspelletjes. Voor de kinderen is dit spel een echt feestje door de verschillende dierenafbeeldingen op de kaartjes. Wie raakt er als eerst alle kaarten kwijt? Vergeet alleen niet UNO te roepen bij je laatste kaart. Je speelt dit leuke spel al vanaf 3 jaar met 2 tot 4 personen.

Halli Galli

Met Halli Galli heb je gegarandeerd plezier. Ook voor de jongere kids is het ideaal. Dit leuke spelletje staat voor buikpijn van het lachen. Het doel is om zo snel mogelijk op het belletje te drukken wanneer er 5 kaartjes van dezelfde vrucht te zien zijn. Hoe leuk is dat?

Rummikub Travel Tour Edition

Wie is het eerst alle steentjes kwijt? Rummikub is een leuk reisspelletjes voor de wat oudere kinderen door het tactische gedeelte van dit spel. En bij de reiseditie hoef je niet bang te zijn dat je de steentjes kwijt raakt. Alles zit namelijk goed verpakt in een klein, handig blik.

Vier op ’n Rij – Reisspel

Vier op ’n rij is toch wel een jeugdsentiment dat niet mag ontbreken tijdens je vakantie. Probeer als eerst 4 rondjes naast elkaar te krijgen, maar pas op dat je tegenstander niet eerder is! Dit leuke spelletje speel je zelfs makkelijk op de achterbank van de auto. Terwijl de kids een spannend spelletje spelen kun jij van een heerlijk deuntje op de radio genieten terwijl je de weg wijst.

SPelletjes camping - de 10 leukste reisspelletjes, kids-campings.com

Foto: Esa Riutta via Pixabay

Spel Bijtende Krokodil

Dit spannende spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en voor 1 tot 4 spelers. Terwijl jij geniet van een heerlijk wijntje, spelen de kids een spannend spelletje. Pas op dat de krokodil je niet in je vingers bijt!

Monopoly Reisspel

Foto via Pxhere

Met dit leuke spel zijn de kids urenlang zoet. Of doe zelf ook mee met een gezellig potje. Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk geld te verdienen en zo straten en huisjes te kopen. Maar, pas op dat je niet in de gevangenis terecht komt. Na het eten ben je met het gezin uren zoet door dit gezellige spel. Samen met een hapje en een drankje is dit de ideale vakantieavond voor je caravan!

Wie is het? Reis editie

Wie is het speel je al met 2 personen vanaf 6 jaar. Door de compacte vorm neem je het ook zo mee naar het zwembad, het restaurant of in de auto. Even uitgezwommen? Dan is een potje Wie is het de ideale bezigheid! Raad jij welk personage je bent?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Familie van de Kolk, 21 maart 2017

Top!

Het is een zeer kindvriendelijke camping met een prachtig zwembad en animatie voor alle leeftijden. De omgeving is prachtig, je kan alle kanten op het ligt centraal. Tips in de omgeving? Natuur, cultuur en de middellandse zee is ook goed te bereiken.

Bezocht met gezin.

Kids-Campings.com