Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x kamperen op de Veluwe met kinderen

Op vakantie met de kinderen, maar wel dicht bij huis? Je hoeft niet per definitie vakantie in het buitenland te vieren om een leuke tijd te hebben, ook in Nederland zijn ontelbaar veel opties voor een fantastische gezinsvakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van kindvriendelijk kamperen op de Veluwe? Bijkomend voordeel is dat je niet urenlang opgesloten zit in een auto of vliegtuig met de kids. De kans op verveling of lange huilbuien tijdens het reizen is dus een stuk minder groot. Als je benieuwd geworden bent, lees dan snel verder om kindvriendelijke campings op de Veluwe te ontdekken.

De Boshoek

Met een beoordeling van maar liefst vijf sterren is het niet verwonderlijk dat De Boshoek in het rijtje van de leukste campings voor kinderen staat. Kinderen zullen zich hier van ’s ochtends tot ’s avonds vermaken. Zo kunnen ze spelen in de speeltuin met een glijbaan van 7,5 meter hoog, paardrijden op de ponyclub en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Voor kleine sportievelingen is er een sportpark aanwezig waar ze kunnen sporten. Zon of regen, zwemmen kan hier altijd in het binnen- en buitenbad. Speciaal voor de kleintjes is er een apart kinderbad waar zij kunnen spetteren. In het hoogseizoen staat de animatie klaar om de kids een onvergetelijke vakantie te bezorgen met de leukste activiteiten.

Zwembad - De Boshoek - Kids-campings.nl

Foto van De Boshoek

Op de Veluwse Hoevegaerde hebben de kinderen de tijd van hun leven. Vervelen is hier onmogelijk. Zo kunnen de kids lekker springen op de enorme luchttrampoline, een potje minigolfen of (tafel)tennissen en levensechte spellen spelen. Met lekker weer nemen de kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een duik in het openluchtzwembad. Ook kleine kinderen kunnen hier terecht in het pierenbadje. Voor de dierenliefhebbers is er een kinderweide aanwezig om dieren te aaien. De kinderen die het niet leuk vinden om zichzelf te vermaken kunnen zich aansluiten bij de animatie en meedoen met de leukste activiteiten.

Kinderboerderij - De Veluwse Hoevegaerde - Kids-campings.nl

Foto van De Veluwse Hoevegaerde

Stroombroek

Wat de kids hier kunnen beleven? Beter gezegd: wat niet! Samen roetsjen ze over de waterski kabelbaan of ontsnappen ze uit de escaperoom. Gooi samen de ene bal na de andere op de bowlingbaan en kijk wie er wint met een potje bowlen. Als dat nog niet genoeg vermaak is, kun je ook nog midgetgolfen, tafeltennissen of springen op de luchttrampoline. Uiteraard is er ook nog een zwembad aanwezig waar lekker gezwommen kan worden. In de overdekte speelruimte zijn er verschillende spelletjes te spelen tijdens jullie verblijf op camping Stroombroek. Mocht dit nog niet voldoende zijn, is er daarnaast ook nog animatie aanwezig die hun uiterste best doet om de kinderen te vermaken.

Zwembad - Stroombroek - Kids-campings.nl

Foto van Stroombroek

Enthousiast geworden over kindvriendelijk kamperen op de Veluwe? Lees hier meer over de Veluwe. 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

De Boshoek

Veluwe, Nederland

  • 5* ANWB TOP Camping 2017
  • Groot animatie-aanbod
  • Luxe faciliteiten

Vanaf camping De Boshoek kun je de Veluwe perfect verkennen met de fiets of te paard. Daarnaast heeft de omgeving een breed aanbod aan bezienswaardigheden en pretparken.

De Veluwse Hoevegaerde

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Entertainment programma
  • Dierenweide en airtrampoline
  • Verken de Veluwe

Met het hele gezin genieten van rust, ruimte (vrijstaande accommodatie!), natuur en een scala aan faciliteiten doe je op De Veluwse Hoevegaerde in Putten!

Kids-Campings.com