Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Duik de natuur in bij Camping Le Douzou

Midden in een schitterend natuurgebied vind je Camping Le Douzou. Dat dit de ideale uitvalbasis is voor deze zomer blijkt wel uit de waardering die andere gasten hebben toegekend aan hun verblijf. Zo scoort dit vakantieparadijs in de Dordogne een 9,6. Niet verwonderlijk, want op de camping doet het personeel er alles aan om de gasten de tijd van hun leven te bezorgen. Zelfs aan de kleintjes wordt gedacht, dankzij de kindvriendelijke faciliteiten op de bestemming. Bovendien is er een enthousiast animatieteam dat gericht is op aandacht voor natuur en duurzaamheid. Zo gaan de kinderen samen met ontdekkingsreiziger Eddy L’Explorateur op ontdekking in de natuur, waar ze van alles leren. Dat wordt een zomer vol plezier!

Aandacht voor natuur en duurzaamheid op Camping Le Douzou

Op Camping Le Douzou is de animatie net als de camping zelf gefocust op aandacht voor het milieu. Dankzij de natuurgerichte animatie is het voor kids niet alleen leuk om vermaakt te worden, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Zo heeft het animatieteam op Camping Le Douzou als doel om de kinderen iets bij te brengen over de natuurrijke omgeving van de camping. Samen gaan ze tijdens een ontdekkingstocht op zoek naar dieren en planten, maken ze een kampvuur en bouwen ze hutten.  Hoewel de activiteiten dus meer gericht zijn op de natuur, kunnen de kids ook aansluiten bij de oude vertrouwde miniclub. Hier worden spellen zoals levend stratego gedaan en kunnen ze de heupen losmaken bij de minidisco.

Camping Le Douzou - Kids-campings.com

Foto van Camping Le Douzou

De leukste knutsels met materialen uit de natuur.

Voor de creatieve kleintjes is het leuk om na de ontdekkingstocht aan te schuiven bij het knutselen. Hier wordt gefröbeld met materialen uit de natuur. Van het maken van een insectenhotel tot aan het knippen en plakken van een zonnewijzer: je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden. Zo keren de kinderen altijd terug naar de accommodatie met leuke creaties en hoeven ze zich niet te vervelen. Terwijl de kids de tijd van hun leven hebben, kunnen jullie ondertussen als ouder zijnde lekker ontspannen aan het zwembad. Zo heeft het hele gezin een topvakantie!

Camping Le Douzou - kids-campings.com

Foto van Camping Le Douzou

Ook van plan om vakantie te vieren bij Camping Le Douzou? Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw verblijf.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Lac du Marandan

Lydia, 10 september 2015

Fijne camping

Fijne camping Lac du Marandan met hele leuke animatrice Camille. Ze deed leuke dingen met de kids.

Bezocht Lac du Marandan in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com