Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een actieve familievakantie in de bergen bij Lac du Lit du Roi

Ben je een liefhebber van natuur, maar wil je wel heel veel kunnen ondernemen in de omgeving? Dat is een combinatie die soms lastig te vinden is. Maar niet op Camping Lac du Rit du Roi. Hier ben je omgeven door bergen en wijngaarden en voorzien van een prachtig uitzicht, maar je staat ook zo in bekende steden of kunt je energie kwijt tijdens een sportieve activiteit. Lees je met me mee wat jij en de kids hier kunnen beleven?

Lac du Lit du Roi - Uitzicht

Foto van Lac du Lit du Roi

Actief zijn op en rondom Lac du Rit du Roi

In een omgeving als deze weet je dat je goed zit voor een actieve vakantie. Het meer en de bergen zorgen natuurlijk voor de leukste sportieve activiteiten. Maar ook op Camping Lac du Rit du Roi weten ze hoe ze je moeten vermaken. Vooral de kids beleven hier de tijd van hun leven. De georganiseerde activiteiten zijn een absolute hit. De echte durfals kunnen gaan kayaken of kanoën. Doe je het liever wat rustiger aan? Stap dan op een waterfiets of gooi je hengel uit. En ook aan (Nederlandse) animatie ontbreekt het je hier niet. Zelfs mascotte Lenny de Vos is hier in het hoogseizoen aanwezig. Elke middag en avond is hier gevuld met een rijk animatieprogramma. De barbecue-avonden zijn een echte aanrader!

Lac du Lit du Roi

Foto van Lac du Lit du Roi

Must sees in de omgeving

Vanaf Lac du Lit du Roi hoef je nooit ver te rijden om een leuke stad te bezoeken. En dat is toch wel een heel groot voordeel wanneer je gaat kamperen met kinderen. Want na je lange reis nog eens uren in de auto doorbrengen is vaak geen heel groot succes. Na 20 minuten karren sta je al in Chambéry. In deze stad kun je uren struinen door de smalle straatjes en langs historische gebouwen in het oude stadscentrum. Bij het oude stadscentrum in deze stad vind je dan ook een bezienswaardigheid die je niet mag overslaan: het veertiende eeuwse kasteel! Naast Chambéry is ook een dagtrip naar Lac du Bourget aan te raden. Dit Alpenmeer bereik je na een half uur rijden en is het grootste gletsjermeer van Frankrijk.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Roche d’Ully

Anoniem, 8 september 2016

Fantastisch!

De keren dat wij met de kinderen bij het animatie team geweest zijn was fantastisch. Met name Chanel, de jongedame, die onze kinderen wist te vermaken met allerlei leuke liedjes en spelletjes. Haar enthousiasme en haar bevlogenheid zorgde voor een prachtige interactie tussen haar en de kinderen. Mijn complimenten aan de organisatie, maar ook naar Chanel zelf die ondanks de 36 graden alles uit de kast haalde om de kinderen een fijne dag te bezorgen.

Bezocht Roche d’Ully in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com