Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een geslaagde Lenny Dag in Kamerik

Afgelopen zondag 29 december 2019 was het weer tijd voor de Lenny Dag! Deze dag vond plaats bij De Boerinn in Kamerik en stond in het teken van mascottes Lenny en Spotty én heel veel winterse activiteiten voor ouder en kind. De opkomst was in ieder geval groot en misschien was je zelf wel aanwezig op dit evenement. Wij blikken in ieder geval nog even terug op deze dag!

Lenny Dag team

Even terug naar de zomer

Mascotte Lenny is een initiatief van ons zusterbedrijf TeamAnimation, dat de Lenny Club verzorgt op 22 campings verdeeld over Frankrijk. Dat betekent dat veel van onze gasten, misschien jij ook, vakantie vieren in de zomer op een camping waar Lenny de grootste vakantievriend is van de kids. Hetzelfde geldt voor Spotty in Italië, een initiatief van Vacanze col Cuore. Na de zomer moeten de kids normaal gesproken een heel jaar wachten tot ze hun grote vriend weer kunnen zien. En dat is de reden dat wij de Lenny Dag hebben geïntroduceerd. Zo kunnen de kids in de winter ook een middag dolle pret beleven met hun favoriete mascotte en de zomer nog een keer herbeleven.

Lenny en Spotty - Lenny Dag

Gezellige gezinsactiviteiten

Naast een ontmoeting met Lenny en Spotty stonden er ook verschillende (winterse) activiteiten op het programma. Zo werden er marshmallows geroosterd bij het kampvuur, maar was het ook tijd voor typische animatie activiteiten. Meedansen met de mascottes en entertainers op de grootste hits van de minidisco, knutselen en jezelf laten schminken. Het was een groot feest! Ook voor jou als ouder stond er een hele leuke to do op het programma. Volwassenen konden deelnemen aan een wijnproeverij en zo ook weer even teruggaan naar de zomer op de camping.

Lenny Dag - Marshmallows

En wil je aankomende zomer nu ook op een camping verblijven waar Lenny rondloopt? Bekijk dan hier het aanbod. Vertrek je liever naar Italië om Spotty te ontmoeten? Neem dan hier een kijkje.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Familie Moser, 21 maart 2017

Heerlijk!

Heerlijke vakantie op een heerlijke camping. Geen muggen en een schone nette camping. Vooral een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Het gardameer heeft tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes per boot.

Bezocht met jonge kinderen.

Kids-Campings.com