Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een sportieve vakantie bij Arleblanc

Rennen, vliegen, duiken en springen. Als dat jou goed in de oren klinkt dan gaat een vakantie bij camping Arleblanc jou heel goed bevallen. Deze camping is de place to be voor een sportieve vakantie met het hele gezin. Duiken in het grote zwembad, vliegen over het klimparcours, springen op de trampolines en het luchtkussen en natuurlijk rennen over het sportveld met het animatieteam. Plezier voor jong en oud staat centraal op camping Arleblanc. Ben jij klaar voor een vakantie vol sportieve uitdagingen?

Vol energie de dag beginnen

Zodra de zon op begint te komen kan de pret beginnen. Bij Arleblanc hoeft niemand zicht te vervelen want de dagen zijn gevuld met sportieve activiteiten. Begin de dag met een duik in het grote waterpark of roetsj van een van de vier glijbanen het water in. Doe jij vandaag mee met een lesje aquagym of zwem je liever zelf een paar keer het bad door. Na deze frisse duik kun je de dag vol energie beginnen. Maak jij gebruik van de ontbijtformule? Dan staat er iedere ochtend een uitgebreid vers ontbijt klaar voor het hele gezin. Smullen maar! Als de buiken gevuld zijn, kunnen de kids niet meer wachten. Het is tijd om naar de Lenny Club te gaan. Kids tussen de 5 en 10 jaar staat een dag vol activiteiten te wachten. Boerderijdieren voeren in de kinderboerderij, dansen op te gekke kinderliedjes en het knutselen van de mooiste creaties.

Zwemmen, een sportieve vakantie bij Arleblanc
Foto van camping Arleblanc

Sportieve activiteiten

Zijn er ook tieners mee op vakantie? Dan is er voor hen ook veel plezier te beleven. Er is een groot sportveld waar je kunt voetballen en volleyballen. Doe mee met een van de georganiseerde competities en probeer het beste team van de dag te worden. Ook de volwassenen hoeven niet stil te zitten. Van een middag fietsen of kanovaren tot aan een yogales op de camping, alles kan bij Arleblanc. Tip! Neem tennisrackets mee, op de camping ligt een tennisbaan waar je een balletje op kunt slaan. Kun jij niet tennissen? Geen paniek, het gaat om de plezier die je met elkaar beleeft. Reken maar dat je de beste herinneringen maakt tijdens deze sportieve vakantie.

Kanovaren, een sportieve vakantie bij Arleblanc
Foto van camping Arleblanc

Avonturenpark

Heb jij voor jouw gevoel alle activiteiten op de camping al eens gedaan en ben je toe aan iets nieuws? Neem dan eens een kijkje bij het avonturenpark in de buurt. Klim door het klimparcours in de bomen, schiet elkaar af tijdens het lasergamen of tokkel vanaf een grote hoogte naar beneden. De adrenaline giert door je lichaam tijdens deze gave activiteiten. Reken maar dat je hier geen verveelde gezichten tegen zult komen. Na een lange dag uit is het natuurlijk lekker om een hapje te eten in het restaurant op de camping. Even bijpraten en bijkomen van een geweldige dag. Één ding is zeker, een vakantie bij camping Arleblanc is een vakantie vol plezier!

Klimmen over een klimparcours
Foto van Annie Sprat via Unsplash

Ben jij toe aan een sportieve vakantie bij camping Arleblanc? Boek hier een van de luxe accommodaties.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Domaine Arleblanc

Ardèche, Frankrijk

  • Je eigen kano
  • Gloednieuwe glijbanen
  • Privéstranden aan de Ardèche

Waterpret aan de oevers van rivier de Ardèche en het water opgaan met je eigen kano. Met animatie van Lenny Club is je vakantie hier compleet!

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Domaine du Logis

Familie Blommestijn, 22 maart 2017

Mooie camping!

Mooie en rustige camping, heel aardige medewerkers (& spreken erg goed Engels!), prima ruime plekken voor de caravans, hele fraaie omgeving, erg veel te zien – ook vlakbij de camping. Loopafstand naar de bakker in het dorp (ca. 800 meter, door het bos). Tips in de omgeving? De 11 sluisjes/ ecluses aan kanaal vlakbij de camping, de menhirs alom in Bretagne. Plaatsen als Combourg (voor de boodschappen), Rennes, Dinan, Dinard, St.Malo, langs de kust rijden richting Cap Frehel en verder weg naar Mont Saint Michel (TIP: ’s avonds bezoeken). Lekker eten: Prima Italiaans restaurant in Combourg.

Bezocht Domaine du Logis met partner.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com