Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een vakantie vol plezier bij vakantiepark Capfun de Bongerd

Als je op vakantie wilt met het hele gezin kan het soms lastig zijn om de juiste bestemming uit te kiezen. De een wil dit en de ander heeft liever dat. Wat nou als wij jou zouden vertellen dat er een bestemming is die het allemaal heeft? Je beleeft een vakantie vol plezier bij vakantiepark Capfun de Bongerd. Dit vakantiepark heeft namelijk een prachtig waterpark met glijbanen, indoor en outdoor speeltuinen, restaurants en winkels zodat jij het vakantiepark niet eens af hoeft te gaan. Wil jij weten wat een vakantie bij de Bongerd zo geweldig maakt? Lees dan even mee!

Eindeloos veel waterpret

Alle kids vinden het leuk om te kunnen spetteren in het water, te glijden van de glijbanen en te duiken van de duikplank. Daarom is aan alles gedacht bij vakantiepark Capfun de Bongerd. Voor de kleintjes is er een speciaal spetterbad waar zij zich kunnen uitleven op de watertoestellen voor peuters. Voor de wat grotere kids zijn er gave achtbanen te vinden. Durf jij door de spacebowl te gaan? Ook bij dagen met minder weer beleef je volop waterpret bij Capfun de Bongerd, want dan kun je terecht in het overdekte zwembad.: de Holle Bolle Plons. Dit overdekte zwembad heeft onder andere een fonteinplein, glijbanen en een waterspeeltuin waar je heerlijk in kunt spelen. Zo wordt het hoe dan ook een vakantie vol waterpret!

Een vakantie vol plezier bij Capfun de Bongerd, de kids genieten op de glijbaan.
Foto van vakantiepark Capfun de Bongerd

Nog meer speelplezier

Bij vakantiepark Capfun de Bongerd staat het plezier van de kids centraal. Met meerdere gave speeltuinen hoeft niemand zich hier te vervelen. Speel eens in de speeltuin met het piratenthema en verover zo de zeeën. Ook zijn er animateurs aanwezig die jouw kids meenemen op de leukste avonturen. De ene dag wordt er een sportcompetitie georganiseerd voor de tieners, terwijl de kleintjes een themaspeurtocht lopen over het park. De Holle Bolle Boom binnen is een indoor speeltuin met uitdagende glijbanen voor elke leeftijd. Ook is er een speciale plek waar kids tot 3 jaar veilig kunnen spelen. Dat wordt echt genieten!

Foto van vakantiepark Capfun de Bongerd

Genieten in de omgeving

Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden om eindeloos plezier te beleven! Ga een dagje uit naar het strand, neem wat surfplankjes mee en laat de kids heerlijk spelen in de golven. Of breng jullie fietsen mee en ontdek de omgeving tijdens een lange fietstocht. De kids willen zeker even langs het kabouterpad om een speurtocht door het bos te lopen. Je kunt ook vlinders gaan bekijken in de vlindertuin. Er is hier genoeg te beleven, ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Impressie spelende kids
Foto van spelende kinderen via Unsplash

Wil jij ook een vakantie vol plezier bij vakantiepark Capfun de Bongerd beleven? Boek snel een van de prachtige accommodaties en voor je het weet liggen jij en de kids te genieten in de zwembaden!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Vakantiepark De Bongerd

Noord-Holland, Nederland

  • Groot zwemparadijs
  • Toplocatie in Noord-Holland
  • Veel keuze aan accommodaties

Een vakantie niet ver van huis, maar natuurlijk net zo geweldig. De vakantie doorbrengen in het pracht van Noord-Holland, doe je bij De Bongerd. Deze vakantie draait om genieten van het geweldige zwemparadijs!

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Bella Italia

Familie van Sprang, 15 mei 2019

Leuke vakantie gehad met de kinderen!

Ervaring

Mooie en ruime camping met veel zwembaden, zowel rustige als drukke. Prima animatie en kwalitatief goede restaurants. Supermarkt, groenteboer en arts op gezette tijden aanwezig. Al met al leuke vakantie voor met kinderen.

Tips in de omgeving

Markten in de dorpjes aan het gardameer en dichtbij aantrekkelijke steden als Milaan, Verona en Vicenza.

Bezocht Bella Italia in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com