Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een zomer vol dolle pret op Coudoulets

Zeg je Coudoulets, dan zeg je een altijd gezellige familiecamping in het hart van de Ardèche! Jong of oud, op dit vakantieparadijs hoeft niemand zich te vervelen. Dankzij het enthousiaste animatieteam en de leuke activiteiten op de camping is het voor de allerkleinsten onmogelijk om stil te zitten. Terwijl papa en mama lekker genieten van de fijne temperaturen aan het zwembad met een goed boek, gaan de kids samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op pad. Klaar om een onvergetelijke zomer te beleven?

Animatie waar het hele gezin blij van wordt

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds is er wel wat te beleven op de camping. Zodra de kids wakker worden staat Lenny de Vos al klaar om de kids te ontvangen bij de Lenny Club. Samen swingen om de heupen los te maken, de  leukste knutsels in elkaar zetten en de tofste spelletjes spellen: voor Lenny de Vos is niks te gek. Hij zet alles op alles om deze zomer een lach op het gezicht te toveren van de jonge campinggasten.

Coudoulets - kids-campings.com

Foto van Coudoulets

Hoewel er alles aan gedaan wordt om de kleintjes een heerlijke vakantie te laten beleven, worden ook de oudere kinderen en volwassenen niet vergeten. Zo staan er in de middag verschillende sportactiviteiten op het programma en is er ’s avonds gelegenheid om een van de vele thema-avonden bij te wonen. Verder kun je op Coudoulets ook genieten van een avond vol magie of van een circus dat wordt opgevoerd. Als dat geen heerlijke zomeravonden worden…

Plezier op Coudoulets en daarbuiten

Als je dacht dat de animatie en de activiteiten het enige waren waarmee je je op Coudoulets kan vermaken, heb je het mis! Zo is er een groot zwembad te vinden waar uren in gespeeld kan worden. Sinds kort is het waterpark uitgebreid met een waterglijbaan voor ultiem plezier. Een dagje minder mooi weer? Ook dan kan er naar hartelust geplonsd worden, aangezien het zwembad verwarmd is en voorzien is van een schuifdak dat dicht kan. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad aanwezig waar ze de hele dag van de glijbaan kunnen roetsjen.

Naast in het zwembad kunnen de kids hun energie ook kwijtraken op het voetbalterrein. Hier kunnen de kinderen samen wedstrijdjes spelen. Ook kan op de camping een potje basketbal of pingpong worden gespeeld. Wie gaat er winnen?! Er is zelfs een groot speelterrein aanwezig met een luchtkasteel.

In de omgeving is er ook van alles te beleven. Zo ligt de camping aan rivier Ardèche, waar heerlijk in gezwommen kan worden. Het is bovendien mogelijk om een kano of kajak te huren en het water op te gaan. Perfect om samen met het hele gezin een middag in door te brengen. De visliefhebbers gooien een hengel uit en kijken wat ze omhoog weten te halen. Liever wat van de omgeving zien? Rondom de camping kunnen jullie uitstekend wandelen of paardrijden. Ook zijn er verschillende grotten en musea in de buurt die jullie kunnen ontdekken. Zo hoeft niemand zich te vervelen.

Coudoulets - kids-campings.com

Foto van Coudoulets

Veilig en onbezorgd genieten

Ook in de zomer van 2020 kun je onbezorgd genieten van je vakantie bij Coudoulets. Het animatieteam van de Lenny Club wordt uitgebreid getraind in de richtlijnen en protocollen die gelden, zodat je kids veilig naar de activiteiten kunnen. Ook komt er wekelijks een speciaal programma en kun je je inschrijven voor de leukste activiteiten. Krijg je al zin in een vakantie bij Les Coudoulets?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Roche d’Ully

Anoniem, 8 september 2016

Fantastisch!

De keren dat wij met de kinderen bij het animatie team geweest zijn was fantastisch. Met name Chanel, de jongedame, die onze kinderen wist te vermaken met allerlei leuke liedjes en spelletjes. Haar enthousiasme en haar bevlogenheid zorgde voor een prachtige interactie tussen haar en de kinderen. Mijn complimenten aan de organisatie, maar ook naar Chanel zelf die ondanks de 36 graden alles uit de kast haalde om de kinderen een fijne dag te bezorgen.

Bezocht Roche d’Ully in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com