Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

11x campings en vakantieparken met animatie in Nederland waar je nu terecht kunt

Nu de zonnige dagen elkaar steeds sneller opvolgen komen bij velen de zomerkriebels weer omhoog. Helaas zijn we door de coronacrisis nog redelijk beperkt in ons doen en laten, wat ook inhoudt dat we niet naar het buitenland mogen reizen om daar vakantie te vieren samen met de kids. Maar niet getreurd! Ook in ons eigen, kleine kikkerlandje zijn er genoeg opties om toch nog dat vakantiegevoel te ervaren. Er zijn namelijk genoeg Nederlandse campings en vakantieparken open die de maatregelen op de voet volgen en zich hier ook aan houden. Bovendien bieden zij animatie aan, al dan niet in een alternatieve vorm. Zo beleven de kids ook een topvakantie. Benieuwd geworden naar de Nederlandse campings en vakantieparken met animatie die momenteel open zijn, waardoor we toch dicht bij huis vakantie kunnen vieren? Ik zette ze voor je op een rij, dus lees met me mee.

Westerbergen

Het echte Drenthe gevoel beleef je bij Westerbergen. Op dit veelzijdige familiepark is voor jong en oud ook ten tijde van de coronacrisis een plekje vrij. Zo zijn de speelvelden en het voetbalveld toegankelijk voor de kids en kun je ’s avonds genieten van pizza en patat uit het restaurant. Ook is er in de meivakantie een aangepast animatieprogramma zodat de kinderen alsnog de tijd van hun leven hebben. Kom je langs?

Elf Nederlandse campings en parken met animatie die momenteel open zijn

Foto van Westerbergen

De Holterberg

Op de Holterberg heeft iedereen plezier! Indien jij en je gezin kiezen voor een plaats met eigen sanitair kan het hele gezin komen kamperen. Ook is er tijdens Hemelvaart animatie beschikbaar, waardoor de kids dolle pret kunnen beleven. Daarnaast kunnen jullie in de natuurrijke omgeving even een frisse neus halen tussen het spelen en ontspannen door.

De Schatberg

De Schatberg zorgt ervoor dat kids niks tekortkomen, want er is een heel programma uitgestippeld voor de kleintjes. Zo kan er via Facebook op bepaalde tijden mee worden gedanst met de disco of kunnen de kids bewegingslessen volgen om wat energie kwijt te raken. Zelfs na de vakantie probeert De Schatberg de kinderen te vermaken, want dan komen er activiteiten voor thuis online. Bij de receptie zijn verschillende doe-boxen te verkrijgen waarmee de leukste knutsels gemaakt kunnen worden. Zin om te lezen? Ook dat kan, want er zijn verschillende tijdschriften en boeken te leen.

De Rammelbeek

Vakantie vieren met het hele gezin doe je bij de Rammelbeek, waar genieten centraal staat. Net als bij de andere campings en vakantieparken is het hele gezin gewoon welkom indien jullie een accommodatie met eigen sanitair hebben. Bovendien kun je genieten van het lekkerste ijs, snacks en patat van Tijdloos. Terwijl jullie als ouders even bijkomen in het zonnetje, doen kids tot twaalf jaar leuk mee met de animatie.

Elf Nederlandse campings en parken met animatie die momenteel open zijn

Foto van de Rammelbeek

Witterzomer

Op Witterzomer vier je ontspannen vakantie samen met de kinderen. Zo mogen zij hier onbezorgd spelen op de speeltoestellen en is er een alternatief programma om jouw zoon of dochter te vermaken tijdens de meivakantie. Voor de lekkerste maaltijden kun je aanschuiven bij de Rappe Hap.

Reeënwissel

Even ertussenuit? Boek dan jouw verblijf bij de Reeënwissel, want dit is de ideale plek om samen met het gezin even te genieten. Vakantiegangers die niet afhankelijk zijn van het sanitairgebouw kunnen gewoon langskomen. Door de natuurrijke omgeving hoeft niemand zich een moment te vervelen. Ook op de Reeënwissel zelf is er genoeg te doen. Wat dacht je van het online recreatie programma? Of gaan jullie samen geocachen of Pokemons zoeken in de omgeving? Uiteraard mogen de kids buitenspelen, bijvoorbeeld in het klauterbos.

Elf Nederlandse campings en parken met animatie die momenteel open zijn

Foto van de Reeënwissel

Diana Heide

Voel je thuis op Diana Heide, waar de kids in de meivakantie vrolijk aansluiten bij het online animatieprogramma zodat ze alsnog genoeg te doen hebben. Zo vermaken ze zich uitstekend door mee te doen met het knutselen, de sport en spel bezigheden en de natuurgerichte activiteiten. En wij weten als geen ander dat wanneer de kids plezier hebben, de ouders dat automatisch ook hebben. Heb je al zin om te verblijven bij Diana Heide?

De Waay

Van ’s ochtends tot ’s avonds hebben alle gezinsleden plezier op de Waay. Hoewel er geen animatieteam aanwezig is, is er in de meivakantie wel een leuk pretpakket beschikbaar. Met de knutsels, spellen en beweegactiviteiten is er de hele vakantie genoeg te doen. Voor spelen en sporten ben je hier ook aan het juiste adres. Zo kunnen de kids bij mooi weer spetteren in de recreatievijver of knuffelen ze de dieren op de kinderboerderij. De ouders komen even tot rust in de natuurrijke omgeving. Dat is hoe vakantie hoort te zijn!

De Vossenburcht

Jezelf vermaken kan op de Vossenburcht uitstekend! Speciaal voor de kids worden er op de Facebookpagina updates gegeven over de vervangende activiteiten op de camping. Zo kunnen ze alsnog dolle pret beleven tijdens de vakantie. Extra fijn is dat je op de Vossenburcht genoeg ruimte hebt om even lekker uit te waaien. Zo keert iedereen uitgerust richting huis aan het einde van het verblijf.

Elf Nederlandse campings en parken met animatie die momenteel open zijn

Foto van de Vossenburcht

De Noetselerberg

Welkom op de Noetselerberg, waar iedereen een heerlijke vakantie beleeft. Ondanks de coronasituatie mogen kinderen vrolijk en onbezorgd komen spelen in de overdekte speeltuin. Ook komen er activiteiten online via Facebook, zodat je altijd iets te doen hebt tijdens je vakantie.

Sprookjescamping

Laat je verrassen door de betoverende activiteiten op de Sprookjescamping. Op deze camping hebben de kids de tijd van hun leven, en hoe kan dat nu zonder leuke activiteiten? Precies! Daarom zorgt deze vrolijke kindercamping voor een online animatieprogramma. Hierin worden de kids vermaakt door middel van verschillende activiteiten, knutsels, verhaaltjes en theatervoorstellingen. Ook meedoen met deze activiteiten? Dat kan op de website van de Sprookjesclub waar de kids lid kunnen worden.

Dit waren de elf Nederlandse campings en parken met animatie die momenteel open zijn. Voor welke kies jij?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Clairière

Familie van Tol, 15 september 2015

Leuke animatrice van Team4Animation!

Een gezellige kleine camping met een heerlijk zwembad en een leuke animatrice van Team4animation.

Bezocht Clairière in juli 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com