Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Familiecamping: Le Coin Tranquille

In een adembenemende omgeving in de Isère ligt familiecamping Le Coin Tranquille. Tijdens onze camperreis hebben we hier een nacht met de Bürstner camper gekampeerd en hebben we de gezellige sfeer van de camping mogen proeven! Le Coin Tranquille is een goed verzorgde, bloemrijke camping met werkelijk prachtig uitzicht op de heuvelachtige omgeving om je heen. We konden de camper gemakkelijk kwijt in één van de hele ruime standplaatsen en hebben ondanks het regenachtige weer genoten van ons verblijf!

Thema avonden

Bij aankomst liepen we een rondje over de camping en zagen we bij het restaurant dat de tafels niet in een normale opstelling stonden. Er waren 3 lange rijen waar misschien wel 50 man per rij aan konden zitten. Met een prachtig lichtblauw tafelkleed en helemaal gedekt stond het al klaar voor de avond. Wij waren er op een woensdagavond en wat bleek, elke woensdag organiseert de camping gezellige thema avonden bij het restaurant. Deze avond was dat een barbecue avond! Lekkere stukjes vlees en allerlei salades worden klaargezet in een buffet, waar je van kunt genieten!

Speelplezier op camping Le Coin Tranquille

De animatie hebben wij helaas niet gezien, daar waren we iets te vroeg voor! Maar in het hoogseizoen is er volop animatie op de camping. Dan wordt er geknutseld in de miniclub, gedanst tijdens de minidisco en organiseert het animatieteam ook allerlei spelletjes en sportactiviteiten. En daar is ook volop ruimte voor! Wist je ook dat Lenny de Vos op Coin Trainquille woont? Hij komt in het hoogseizoen ook op de camping mee dansen en springen! Hij is de kindervriend van de camping en alle kindjes willen vaak met hem op de foto. Daar is genoeg tijd voor, dus houd je camera in de aanslag als Lenny komt!

Lenny op Coin Tranquille

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com