Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Franse vakantiesfeer op Camping Les Bastets!

Op dag 9 van onze camperreis kwamen we aan op camping Les Bastets, dat tegen een bergwand aanligt. We werden hier met open armen ontvangen door eigenaren Martine en Jean-Yves, en hun zoon gaf ons een rondleiding over de camping in het golfkarretje. Wat een prachtige camping!

Als je na een lange autorit gesetteld bent op deze camping is het tijd om even een momentje stil te staan en te genieten van de mooie omgeving. In de verte zie je de hoge bergen van de Franse Alpen, je ruikt de subtiele geur van de lavendelvelden en hoort op de achtergrond lachende kinderen en het gespetter in het zwembad. Dat is het moment dat je weet; dit wordt een heerlijke vakantie!

Nederlandstalige animatie

De kinderen zullen zich hier geen moment te vervelen! De animatrice staat de hele dag klaar om activiteiten met ze te ondernemen. Doordeweeks is er dag een miniclub, waar de kids knutselwerkjes en tekeningen maken. Vol trots rennen ze terug naar de accommodatie om het te laten zien, maar snel terug, want de spelletjes willen ze echt niet laten schieten!

In de middag worden er leuk sportieve activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Een voetbaltoernooi met alle vriendjes en vriendinnetjes op de camping, een spannende speurtocht op en rondom de camping of een potje ‘rond de tafel’ om de tafeltennistafel.

camping bastets sport en spel

Panoramisch uitzicht vanaf het zwembad

Het pronkstuk van camping Les Bastets is het panoramische uitzicht. In de warme zomerzon kun je uren in het water liggen om te genieten van het Franse landschap. Dit is de plek op de camping om echt tot rust te komen. Even een momentje voor jezelf, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Die krijgen geen genoeg van de glijbaan! Met een plons komen ze terecht in het water, gevolgd door een lachbui en stralende gezichtjes.

Culinair genieten

Je eigen potje koken heerlijke ingrediënten uit de omgeving, moet iedereen natuurlijk eens uitproberen. Maar vergeet vooral het restaurant op de camping niet! De eigenaar staat zelf in de keuken en weet wel raad met de menukaart, de gerechten die hij tevoorschijn tovert, zijn heerlijk.

In het zomerseizoen is er zelfs een professionele pizza-bakker, een absolute must om eens uit te proberen!

camping bastets eten

Oh ja, en de camping ligt op slechts 15 minuten afstand van de snelweg. Kortom, camping Bastets is een heerlijke familiecamping! Een paradijsje voor de kinderen, maar ook een ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com